Antena Meniu Search
x

Foto Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult"

Un culturist s-a căsătorit cu iubita lui, o păpușă gonflabilă sexuală după o poveste de dragoste „înflorită” în timpul perioadei de carantină împotriva Covid-19.

De Larisa Andreescu la 01.12.2020, 23:23
  • În Kazahstan, nunta a putut avea loc în mod legal.
  • Ambii parteneri au fost consideraţi "persoane".

Yuri Tolochko a spus marele „DA” alături mireasa sa, o păpușă gonflabilă sexuală pe Margo, îmbrăcată într-o rochie albă lungă, alături de un buchet de mireasă din flori atent alese.

Culturistul, care se identifică ca fiind pansexual, a împărtășit momente din ziua magică pe pagina sa de Instagram, spre curiozitatea internauţilor care au lăsat zeci de întrebări şi curiozităţi despre stilul său de viaţă.

După logodnă, Yuri a declarat că romantismul lor a înflorit cu adevărat în timpul carantinei naţionale împotriva Covid-19.

Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

Instagram/yurii_tolochko

Descriindu-se pe sine drept un „maniac sexy” într-o postare pe Instagram, culturistul nu s-a sfiit să împărtăşească fanilor săi diferite poze sau pictoriale alături de „iubita sa”, în diferite momente sau ipostaze.

„Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult. Cu timpul și experiența, Margo și cu mine am realizat că este nevoie de mai mult decât cuvinte pentru a purta o conversație. Partenerul tău merită cu siguranță tot ce e mai bun, dar trebuie să-și facă partea.”

Vorbind despre cum a început relația lor, Yuro a spus că a întâlnit-o pe Margo într-un club de noapte când a salvat-o de „atenția nedorită”.

Coronavirusul le-a întârziat nunta inițială planificată în martie, apoi a doua dată stabilită a fost din nou anulată, după ce culturistul a fost atacat în timpul unui miting LGBTQ în orașul Almaty. În urma altercaţiei s-a ales cu o contuzie şi un nas rupt.

Despre relația sa cu Margo, Yuri a declarat, potrivit Mirror: „Povestea noastră mă transformă mult mai mult. Margo este capabilă de ceea ce ceilalți oameni nu sunt capabili."

În Kazahstan, nunta a putut avea loc în mod legal, deoarece ambii parteneri au fost considerați „persoane de peste 18 ani cu drept de consimţământ”.

Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

Instagram/yurii_tolochko

De asemenea, Yuri a dezvăluit şi că a decis să-i rezerve lui Margo posibilitatea unei intervenţii chirurgicale plastice la începutul acestui an.

„Când am prezentat fotografia ei lumii, au existat multe critici și a început să dezvolte un complex, așa că am decis să facem o operaţie plastică. S-a schimbat foarte mult. La început a fost greu de acceptat, dar m-am obișnuit mai târziu. A fost la o clinică adevărată cu medici adevărați”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult"