Antena Meniu Search
x

Foto Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult"

Un culturist s-a căsătorit cu iubita lui, o păpușă gonflabilă sexuală după o poveste de dragoste „înflorită” în timpul perioadei de carantină împotriva Covid-19.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.12.2020, 23:23

  • În Kazahstan, nunta a putut avea loc în mod legal.
  • Ambii parteneri au fost consideraţi "persoane".

Yuri Tolochko a spus marele „DA” alături mireasa sa, o păpușă gonflabilă sexuală pe Margo, îmbrăcată într-o rochie albă lungă, alături de un buchet de mireasă din flori atent alese.

Culturistul, care se identifică ca fiind pansexual, a împărtășit momente din ziua magică pe pagina sa de Instagram, spre curiozitatea internauţilor care au lăsat zeci de întrebări şi curiozităţi despre stilul său de viaţă.

După logodnă, Yuri a declarat că romantismul lor a înflorit cu adevărat în timpul carantinei naţionale împotriva Covid-19.

Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

Instagram/yurii_tolochko

Descriindu-se pe sine drept un „maniac sexy” într-o postare pe Instagram, culturistul nu s-a sfiit să împărtăşească fanilor săi diferite poze sau pictoriale alături de „iubita sa”, în diferite momente sau ipostaze.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vorbind despre cum a început relația lor, Yuro a spus că a întâlnit-o pe Margo într-un club de noapte când a salvat-o de „atenția nedorită”.

Coronavirusul le-a întârziat nunta inițială planificată în martie, apoi a doua dată stabilită a fost din nou anulată, după ce culturistul a fost atacat în timpul unui miting LGBTQ în orașul Almaty. În urma altercaţiei s-a ales cu o contuzie şi un nas rupt.

Despre relația sa cu Margo, Yuri a declarat, potrivit Mirror: „Povestea noastră mă transformă mult mai mult. Margo este capabilă de ceea ce ceilalți oameni nu sunt capabili."

În Kazahstan, nunta a putut avea loc în mod legal, deoarece ambii parteneri au fost considerați „persoane de peste 18 ani cu drept de consimţământ”.

Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă

Instagram/yurii_tolochko

De asemenea, Yuri a dezvăluit şi că a decis să-i rezerve lui Margo posibilitatea unei intervenţii chirurgicale plastice la începutul acestui an.

„Când am prezentat fotografia ei lumii, au existat multe critici și a început să dezvolte un complex, așa că am decis să facem o operaţie plastică. S-a schimbat foarte mult. La început a fost greu de acceptat, dar m-am obișnuit mai târziu. A fost la o clinică adevărată cu medici adevărați”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un culturist s-a căsătorit cu o păpuşă gonflabilă: „Cuplurile trebuie să vorbească mai puțin și să se conecteze mai mult"