Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Peretele de piatră al unui canion celebru din Iordania, vandalizat cu înjurături românești: "Nu ne mai vindecăm veci pururi, amin"

Doi români aflați în vacanță în Iordania au avut parte de o surpriză total neplăcută după ce au surprins mai multe înjurături în limba română pe peretele de piatră al unui canion celebru. 

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 19:01

Peretele de piatră al unui canion celebru din Iordania, vandalizat cu înjurături în limba română
Peretele de piatră al unui canion celebru din Iordania, vandalizat cu înjurături în limba română - Capturi TikTok / 2tickets_

Revoltați de ceea ce văd,cei doi vloggeri români au postat un clip pe TikTok. Mai multe înjurături în limba română, precum "m*** Steaua", au fost scrijelite pe stâncile de la intrarea într-un canion celebru. 

Înjurături românești, scrijelite pe stâncile unui canion celebru din Iordania

"Vizităm și noi un canion îndepartat din deșertul din Iordania. Ia uitați ce frumos arată și la intrare în canion ia uitați ce ne așteaptă. Cum vi se pare? Ne mândrim că suntem români aici în deșertul din Iordania?", spune tânăra care filmează.

Articolul continuă după reclamă

Imaginile postate de cei doi nu au trecut neobservate și au devenit rapid virale. Mulți dintre ei s-au amuzat copios în timp ce alții au condamnat gestul revoltător făcut. 

Pe acelaşi subiect

"Wow! O nație de oameni din Evul Mediu și-au lăsat amprenta pe un tărâm îndepărtat",

"Și când te gândești că acolo au scris niște 'adulți'...”

"Un semn că suntem peste tot"

"Nu mă mai miră nimic. Când i-am auzit în Istanbul, în muzeul arheologic, că ei au luat 'țeapă' pentru că nu sunt lucruri legate de istorie și doar 'oase, cuțite și oale de lut'..."

"Eu mă mândresc oriunde că sunt româncă, indiferent de ce alege alt conațional să facă"

"Iubesc România"

"Am mai văzut unul asemănător pe Marte"

"Toți care râdeți, susțineți, glumiți și vi se pare 'tare', sunteți parte din problemă. Nu ne mai vindecăm veci pururi, amin", au fost doar câteva dintre comentarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Peretele de piatră al unui canion celebru din Iordania, vandalizat cu înjurături românești: "Nu ne mai vindecăm veci pururi, amin"