Antena Meniu Search
x

Poliţist de 38 de ani, spulberat mortal de un Volkswagen în drum spre casă. Doi copii au rămas orfani de tată: "Nimic nu poate alina durerea"

Tragedie fără margini pentru o familie din Londra. Un bărbat de 38 de ani, ofiţer de poliţie, a fost spulberat mortal de şoferul unui Volskwagen, în timp ce se întorcea de la serviciu. Incidentul teribil a avut loc cu puţin înainte de ora 7 dimineaţa. 

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 18:30

- Facebook

Un bărbat de 38 de ani din Londra a murit în urma unui tragic accident, în timp ce se întorcea de la muncă, din tura de noapte.

Ofiţerul de poliţie, tată a doi copii, era pe motocicletă când a fost lovit din plin de către un Volkswagen. Accidentul s-a petrecut înainte de ora şapte dimineaţa. Echipajele de la salvare s-au deplasat imediat la faţa locului, însă în ciuda eforturilor depuse, bărbatul nu a mai putut fi salvat. A fost constatat decesul pe loc.

Doi copii au rămas orfani de tată

Articolul continuă după reclamă

Reece Beckenham a fost poliţist, soţ şi tată a doi copii. În urma tragediei, familia a adus un tribut emoţionant pentru bărbat printr-o postare pe reţelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

"Suntem absolut devastați să confirmăm pierderea bruscă și tragică a iubitului nostru Reece. A fost un fiu, frate, unchi, prieten și coleg pentru mulți și, cel mai important, un tată minunat pentru fiul său în vârstă de 10 ani și pentru fiica sa în vârstă de patru ani. Lui Reece îi plăcea să râdă și era tare amuzant, o plăcere să îl ai în preajmă, lumina orice cameră prin zâmbetul și personalitatea sa contagioasă. Era foarte protector cu cei de care avea grijă și îi susținea pe cei care aveau nevoie de sprijin, fie că erau prieteni, colegi sau oricine avea nevoie de ajutor. Reece s-a alăturat Serviciului Metropolitan de Poliție ca PCSO și s-a transferat în Hertfordshire, îndeplinindu-și visul de a deveni ofițer de poliție. A fost incredibil de mândru să facă parte din poliția din Herts. Ca familie, nu am fi putut fi mai mândri de el. Tocmai terminase o tură de noapte când au avut loc evenimentele teribile de sâmbătă dimineața. Nimic nu ne poate alina durerea pricinuită de pierderea lui, dar suntem recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit", a scris familia, potrivit Daily Mail.

Descriind cum fiul lui Reece se referea la "tatăl său minunat" ca la eroul său, familia a continuat: "Lumea va fi un loc mai întunecat fără zâmbetul său. Nu vom umple niciodată golul care este acum în familia noastră. Reece, fiul, fratele și tatăl nostru super erou, te iubim".

Familia a solicitat intimitate în acest moment.

O anchetă a fost deschisă, autorităţile încercând să stabilească cu exactitate circumstanţele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Mapamond » Poliţist de 38 de ani, spulberat mortal de un Volkswagen în drum spre casă. Doi copii au rămas orfani de tată: "Nimic nu poate alina durerea"