Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prinsă cu inima în bagaj, la aeroport. O femeie din Noua Zeelandă a fost oprită de poliţie, după ce suferise un transplant

Incident neobișnuit pe un aeroport din Noua Zeelandă, după ce o femeie a fost oprită de agenții de securitate. Ce au găsit în bagajul ei a fost de-a dreptul șocant. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 14:52

Prinsă cu inima în bagaj, la aeroport. O femeie din Noua Zeelandă a fost oprită de poliţie, după ce suferise un transplant Prinsă cu inima în bagaj, la aeroport. O femeie din Noua Zeelandă a fost oprită de poliţie, după ce suferise un transplant - @jessica.elenanz

Jessica Manning, o tânără care a suferit un dublu transplant de inimă și ficat în urmă cu opt ani, a fost oprită pe aeroportul din Noua Zeelandă. Autoritățile au descoperit că femeie își transporta vechea inimă în bagaj, potrivit NZ Herald.

Jessica, în vârstă de 30 de ani, se muta din Noua Zeelandă în Australia și avea organul în bagajul de mână când a fost oprită de oficiali. Ea a povestit cum angajații au vrut să excludă orice pericol de trafic de organe, dar au lăsat-o să-și continue călătoria după ce și-a dezvăluit povestea și istoricul medical din trecut.

Prinsă în timp ce își transporta inima în bagaj

Articolul continuă după reclamă

"O am acum și este în siguranță în dulapul meu", a povestit femeia.

Pe acelaşi subiect

Originară din Noua Zeelandă, femeia s-a născut cu șase defecte ale inimii, ceea ce a dus la mai multe operații. Primele trei operații pe cord deschis au fost făcute când avea 5 luni, apoi 3 și 6 ani. Acest lucru a dus în cele din urmă la un transplant complet de inimă și ficat.

După transplantul ei, Jessica, care lucrează ca profesor, a decis să-și păstreze inima.

"Mi-am donat ambele organe cercetării medicale și științei, așa că de aceea nu am ficatul, pentru că a mers la o universitate pentru studii despre ciroza hepatică. Aproximativ 10 luni mai târziu, am primit un apel în care spunea că nu mai au nevoie de inima mea și mă întrebam dacă o vreau înapoi. Am spus da pentru că am vrut să o îngrop pe o proprietate care a însemnat ceva pentru mine și apoi am vrut să plantez un copac deasupra”, a povestit Jessica.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Mapamond » Prinsă cu inima în bagaj, la aeroport. O femeie din Noua Zeelandă a fost oprită de poliţie, după ce suferise un transplant