Antena Meniu Search
x

Foto Profesoara din SUA care-şi obliga elevii să întreţină relaţii sexuale cu ea susţine că e însărcinată. Tatăl ar avea doar 12 ani: "O să cresc acest copil!"

O fostă profesoară din Statele Unite ale Americii, acuzată că şi-a violat elevii, susţine că a rămas însărcinată cu un băiat de 12 ani. Alissa McCommon a fost arestată după ce părinţii au acuzat-o că "trimitea poze nud minorilor" şi "îşi implora elevii să întreţină relaţii sexuale cu ea". Femeia, care are deja doi copii, a fost înregistrată în timp ce-l ameninţa pe "viitorul tătic", cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

de Redactia Observator

la 05.10.2023, 15:48

Alissa McCommon, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată luna trecută, în fața casei sale, și încarcerată la închisoarea din Tipton County. Femeia, mamă a doi copii, era acuzată că a agresat sexual un elev de 12 ani, a declarat atunci șefa poliției din Covington, Donna Turner.

Profesoara violatoare, însărcinată. Tatăl are 12 ani

Potrivit Daily Star, femeia care "trimitea poze nud minorilor" şi "îşi implora elevii să întreţină relaţii sexuale cu ea" ar fi rămas însărcinată cu una dintre victime, un băieţel de doar 12 ani. Alissa McCommon susţine că va păstra sarcina, făcându-l pe băiatul de 12 ani tată.

Fosta profesoară care preda la clasa a patra, într-o şcoală din Covington, Tennessee, a avut o serie de conversaţii incriminatoare, aduse ca probe în curtea de judecată.

Pe acelaşi subiect

În timpul unui apel telefonic, aceasta îi spunea unui copil de doar 12 ani că îi poartă copilul în pântece şi că urmează să devină tată. "O să cresc acest copil! Ştiu că pot să o fac", spunea ea în înregistrarea audiată în instanţă.

Înainte, îl ameninţase pe elev că va regreta dacă le spune poliţiştilor despre relaţia lor. Autorităţile nu au confirmat încă dacă McCommon chiar este însărcinată sau dacă elevul de 12 ani este tatăl bebeluşului.

Cum a fost prinsă Alissa McCommon

Profesoara a recunoscut că a comunicat inadecvat cu studenții, a spus poliția. McCommon a fost suspendată fără plată pe 24 august, după ce un părinte a prezentat acuzația, potrivit WREG, citat de New York Post.

După ce părintele a făcut publică acuzaţia, alți câțiva studenți au susținut că McCommon s-a împrietenit cu ei online și chiar s-a jucat cu ei cu jocuri video, a informat presa. Profesoara de clasa a patra ar fi trimis elevilor fotografii nepotrivite și le-a cerut să întrețină relații sexuale cu ei, a informat presa.

Reacţii furioase: "E de neconceput!"

"Este insuportabil. Este de neconceput și putea fi prevenit 100%. Cred că de aceea detectivii și noi suntem atât de determinaţi să ne asigurăm că victimele sunt bine", a spus Donna Turner, potrivit WREG. 

Părinții cred că profesoara ar fi trebuit să fie arestată imediat după ce a fost suspendată de la școală. "Acum vreți să vă ocupați de asta. Ar fi trebuit să faceţi asta la început, de când aţi aflat prima dată despre asta", a spus Bianca Taylor, care are un elev în clasa lui McCommon, într-un grup de Facebook, potrivit Fox 13 Memphis.

Alissa McCommon urmează să se prezinte din nou în instanță pe 27 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Profesoara din SUA care-şi obliga elevii să întreţină relaţii sexuale cu ea susţine că e însărcinată. Tatăl ar avea doar 12 ani: "O să cresc acest copil!"