Antena Meniu Search
x

Foto Răzbunarea unui tată, după ce fiica i-a fost vândută unor traficanţi sexuali. L-a omorât fără milă pe iubitul ei şi i-a îndesat trupul într-un portbagaj, în SUA

Un tată a hotărât să-şi facă singur dreptate, după ce a descoperit că propria lui fiică a fost vândută de iubitul ei unei reţele de trafic sexual. Bărbatul l-a înjunghiat în repetate rânduri pe tânărul de 19 ani, apoi l-a îndesat în portbagajul unei maşini şi l-a mai înjunghiat de câteva ori.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.11.2021, 11:46

Tatăl (stânga) şi iubitul (dreapta)
Răzbunarea cruntă a unui tată, după ce fiica lui a fost vândută unor traficanţi sexuali - 4New now / wsp

John Eisenman, în vârstă de 60 de ani, a fost acuzat de crimă de gradul I şi a fost încarcerat pe o cauţiune de 1 milion de dolari la închisoarea din comitatul Spokane, Washington.

Cadavrul lui Aaron Sorenson, aflat în stare de putrefacţie, a fost găsit luna trecută în protbagajul unei maşini abandonate pe East Everett Avenue din Spokane, a declarat luni poliția. Detectivii sunt de părere că tânărul a fost ucis în noiembrie anul trecut.

Tatăl ar fi făcut orice pentru a-şi salva şi răzbuna fiica

În luna octombrie a aceluiaşi an, Eisenman a descoperit că fiica sa minoră a fost vândută unor traficanţi sexuali din Seattle de către Sorenson pentru suma de 1.000 de dolari, potrivit unui comunicat de presă al poliţiei. În aceeaşi lună tată a reuşit să-şi salveze copila şi să o aducă acasă. Înecat de furie şi hotărât să se răzbune, tatăl l-a aşteptat pe Sorenson la o adresă din Airway Heights, ştiind sigur că tânărul de 19 ani avea să-şi facă apariţia.

Pe acelaşi subiect

„În timpul acelei întâlniri, Eisenman l-a răpit, l-a legat şi l-a îndesat în portbagajul unei maşini. Ulterior l-a agresat şi l-a lovit în cap cu o cărămidă, apoi l-a înjunghiat în repetate rânduri, provocându-i moartea”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Daily Mail„După ce l-a omorât, Eisenman a condus vehiculul într-o zonă îndepărtată din North Spokane County și a abandonat mașina cu cadavrul încă înăuntru”

Mașina a fost abandonată într-o zonă rurală până luna trecută, când cineva a condus-o la Spokane și a lăsat-o pe East Everett Avenue. Oficialii au spus că nu cred că persoana respectivă știa că există un cadavru în portbagaj. Cadavrul a fost găsit când oamenii au început să caute prin vehicul. Amber Hellmann a povestit că iubitul ei şi încă un prieten au observat că maşina era părăsită de ceva timp în parcare. Când au început să scotocească înăuntru au avut parte de sperietura vieţii lor.

„Se uitau doar în jur şi, dintr-un motiv oarecare, au decis să-şi arunce privirea în portbagaj, apoi am auzit: «e un cadavru aici»”, a spus ea pentru KHQ-TV.

Autorităţile au menţionat că tatăl a fost arestat și predat ofițerilor fără incidente. Înainte de detenție, el nu avusese antecedente penale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Răzbunarea unui tată, după ce fiica i-a fost vândută unor traficanţi sexuali. L-a omorât fără milă pe iubitul ei şi i-a îndesat trupul într-un portbagaj, în SUA