Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unei studente din UK după ce primeşte cadou o maşină şi 1.200 de dolari de la părinţi. "Nerecunoscătoare e puţin spus"

O studentă din UK a avut de ales dintre patru cadouri luxoase, primite de la părinţii săi după absolvire. Printre opţiunile pe care le avea erau două vacanţe, o maşină nouă şi 1.200 de euro. Cu toate acestea, fata nu a fost mulţumită cu niciuna dintre surprize şi le-a refuzat pe toate.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 18:04

Absolventă din UK, nemulţumită de cadourile părinţilor. A refuzat o maşină şi 1.200 de dolari
Absolventă din UK, nemulţumită de cadourile părinţilor. A refuzat o maşină şi 1.200 de dolari - TikTok

Dacă de cele mai multe ori absolvenţii primesc felicitări din partea prietenilor şi familiei, Louise Melcher este norocoasa care a avut parte doar de cadouri luxoase din partea părinţilor. Ceilalţi studenţi au rămas şocaţi după ce au aflat de refuzul fetei, potrivit The Mirror.

Nerăbdător să vadă reacția fetei la surpriză, tatăl său a filmat momentul. Fiica poate fi văzută deschizând nişte plicuri etichetate cu numere de la unu la patru, în interiorul cărora se aflau scrise cadourile. După fiecare bilet deschis, studenta rămânea din ce în ce mai dezamăgită.

Videoclipul care a generat 7 milioane de vizualizări

Articolul continuă după reclamă

Louise a distribuit videoclipul în care deschidea plicurile cu cadouri pe contul său de TikTok. Postarea a avut atât de mult succes încât a generat 300.000 de like-uri şi 7 milioane de vizualizări pe reţeaua de socializare. După ce a deschis primele două bilete, a explicat de ce nu şi le doreşte şi speră la ceva mai bun: „Aici era o croazieră în Bahamas cu cinci amici. Prietenii mei nu vor vrea să meargă într-o croazieră, nu este chiar pentru tineri”. Referindu-se la cel de-al doilea cadou pe care nu și l-a dorit, Louise a adăugat: „Aici a fost un Mini Cooper albastru deschis, iar eu chiar îmi doream un Range Rover sau un Jeep”.

Pe acelaşi subiect

Absolventa a sperat că ultimele două plicuri n-o vor dezamăgi şi va primi una dintre maşinile dorite. Fata a rămas şocată când a descoperit că unul dintre cadouri era o sesiune de cumpărături de 1.200 de dolari: „Simt că e mult mai puțin decât celelalte. Mi-am dorit o geantă Coach sau nişte adidași Golden Goose”

Louisa a deschis al patrulea plic în speranța că va primi ceva ce îi place, dar nu a fost impresionată după ce a citit „excursie la Paris cu mama și tata”. „Nu vreau să merg cu părinții mei, e atât de ciudat”, a adăugat ea. Descrierea de la videoclip postat pe TikTok era "De ce părinţii mei sunt aşa?".

Reacţiile oamenilor

Mii de oameni au rămas şocaţi şi enervaţi după ce au văzut atitudinea tinerei. „Nerecunoscătoare este puțin spus”, a spus un utilizator TikTok. „Cadoul meu de absolvire a fost diploma, așa că sper din tot sufletul că videoclipul e regizat”, a spus altul.

O a treia persoană a scris: „Părinții mei mi-au dat o îmbrățișare”. Altcineva a distribuit videoclipul și a spus: „Imaginează-ți să fii atât de răsfăţat”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Reacţia unei studente din UK după ce primeşte cadou o maşină şi 1.200 de dolari de la părinţi. "Nerecunoscătoare e puţin spus"