Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Românul care și-a înjunghiat pe stradă fosta iubită însărcinată, în UK, închis pentru 17 ani. Ar fi vrut să se omoare: "Mă sinucid după ce termin cu ea"

Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 29 de ani, românul care și-a înjunghiat pe stradă fosta iubită însărcinată, a fost condamnat ieri la 17 ani și patru luni de închisoare pentru tentativă de omor, potrivit DailyMail.

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 17:20

Românul care și-a înjunghiat pe stradă fosta iubită însărcinată, în UK, închis pentru 17 ani. Ar fi vrut să se omoare
Românul care și-a înjunghiat pe stradă fosta iubită însărcinată, în UK, închis pentru 17 ani. Ar fi vrut să se omoare - Daily Mail

Imagini șocante de pe camerele de supraveghere au dezvăluit momentul în care muncitorul român și-a urmărit fosta iubită însărcinată apoi a înjunghiat-o de cel puțin cinci ori și a fugit de la fața locului. Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat ieri la 17 ani și patru luni de închisoare pentru tentativa de omor a Andreei Pintili în Aberfan, Țara Galilor de Sud, pe 5 decembrie anul trecut. 

Și-a înjunghiat iubita însărcinată 

Andreea Pintili, care la acea vreme era însărcinată în 37 de săptămâni cu copilul lui, mergea pe stradă după ce și-a lăsat cei doi copii la școală când a fost atacată de fostul ei partener „gelos”. Mai multe imagini îl arată apoi pe Daniel Popescu fugind de la locul faptei cu cuțitul în mână. El a fost urmărit și arestat de poliția din Țara Galilor de Sud la scurt timp după atacul oribil.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi aveau o relație de trei ani din 2020, dar s-au despărțit după ce bărbatul a început să joace la jocuri de noroc. După ce s-au despărțit acesta a început să o urmărească la serviciu, să-i lovească geamurile și să-i facă fotografii. I-a trimis chiar un mesaj surorii sale din România în care scria că „Andreea trebuie să moară”.

Pe acelaşi subiect

Ar mai fi trimis mesaje cu planul diabolic și unei alte persoane, dar a cărei identitate nu a fost făcută publică. 

„Nu merg în România sau la închisoare, o să mă sinucid după ce voi termin cu ea", a scris bărbatul în mesaj.

Un mesaj trimis pe 1 decembrie spune apoi „Luni totul se termină”. Atacul a avut loc marți dimineață.

Din fericire, femeia a scăpat cu viață iar copilul ei s-a născut perfect sănătos. Românului i s-a spus în instanță că nu va avea niciodată contact cu copilul și nu va fi numit în certificatul de naștere.

Într-o declarație a victimei citită instanței de către procuratură, femeia a spus că se simte „norocoasă că este în viață după această experiență chinuitoare”. Ea a spus că s-a temut pentru viața ei, când fostul iubit a venit la ea cu un cuțit și a încercat să o bage cu forța în casa ei.

"Nu mă îndoiesc că, dacă m-ar fi băgat în casă, m-ar fi ucis. Aceasta a fost în mod clar intenția lui în acea zi, să mă omoare pe mine și pe copilul meu nenăscut”, a spus ea în declarația sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Românul care și-a înjunghiat pe stradă fosta iubită însărcinată, în UK, închis pentru 17 ani. Ar fi vrut să se omoare: "Mă sinucid după ce termin cu ea"