Meniu LIVE
Search
x

Video Rulotă mistuită de flăcări, în benzinărie. Turiştii ghinionişti urmau să-şi petreacă vacanţa într-un camping din Anglia

Au plecat în vacanţă sperând să petreacă momente de neuitat împreună. Şi asta s-a şi întâmplat, dar nu în felul în care visau. În loc de relaxare, turiştii ghinionişti au avut parte de un adevărat coşmar. Rulota lor s-a aprins ca o torţă şi a fost mistuită de flăcări, chiar în benzinăria unde opriseră să alimenteze vehicului.

De Redactia Observator la 01.08.2022, 10:24

Şi-au luat casa pe roţi după ei, sperând la o vacanţă de vis. Dar în drum spre zona de camping de pe coasta britanică, familia a rămas înmărmurită, privind cum rulota e mistuită de flăcări sub ochii lor. Focul a distrus complet partea din faţă a vehiculului şi a strâns de jur împrejur o mulţime de oameni înspăimântaţi de incendiu. Asta mai ales că se aflau cu toţii într-o staţie de alimentare, relatează Mirror.

Incendiu vizibil de la distanţă: o rulotă a luat foc la benzinărie

Norul de fum era vizibil de la mare distanţă, spun martorii evenimentului neplăcut ce s-ar fi putut transforma uşor într-o adevărată tragedie. Totul s-a petrecut într-o benzinărie din Weymouth, Dorset, aflată în drum spre orăşelul de vacanţă unde familia voia să se relaxeze, în natură. 

Pompierii au intervenit de urgenţă şi, în mai puţin de o oră, au reuşit să stingă incendiul. Iar proprietarii autovehiculului au reuşit să scape nevătămaţi. "Am fost alertaţi la ora 9:11 dimineaţa. Două echipaje din Weymouth şu unul din Dorchester s-au deplasat la locul incidentului. Focul a fost stins la ora 10:11", a declarat un purtător de cuvânt al forţelor de ordine din regiune. Acesta a precizat că echipajele de intervenţie au asigurat perimetrul şi au verificat inclusiv acoperişul benzinăriei, pentru a evita complicaţii ulterioare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Rulotă mistuită de flăcări, în benzinărie. Turiştii ghinionişti urmau să-şi petreacă vacanţa într-un camping din Anglia