Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-a colorat cerul pentru eleva de 12 ani înjunghiată în Marea Britanie. Ava White a murit din cauza unor ”răni catastrofale”

Sute de oameni s-au adunat weekendul trecut pe o stradă din Liverpool, în Marea Britanie, pentru a aduce un omagiu în memoria Avei White, eleva de 12 ani care a murit înjunghiată de patru adolescenți. Oamenii au lansat baloane pe cer la scurt timp după ce au fost aprinse luminile de Crăciun în oraș.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.12.2021, 12:19

Organizatorul evenimentului, Anthony Goudie, a citit un mesaj de la vărul tinerei Ava White, iar consilierul Anna Rothery a vorbit despre eradicarea crimelor prin înjunghiere.

Turnul Radio City a fost luminat în albastru în memoria elevei de clasa a 8-a de la Colegiul Catolic Notre Dame. Potrivit unui raport al poliției, Ava White a murit din cauza „rănilor catastrofale”. Un băiat de 14 ani a fost acuzat de uciderea ei.

Ava a fost ucisă pe 25 noiembrie. Primele echipaje au ajuns la faţa locului în jurul orei 20:40, iar fata, care ieşise în oraş cu prietenii, a fost transportată în stare gravă la spital după ce un trecător încercase deja să-i acorde primul ajutor. 

Ava ieșise cu prietenii să vadă luminițele de Crăciun 

Din nefericire, Ava nu a supravieţuit şi s-a stins din viaţă în braţele medicilor care nu aveau ce să mai facă pentru a o salva.

Oamenii legii au transmis "condoleanţe şi gânduri bune" familiei şi apropiaţilor fetei. ”Lumea lor a fost spulberată, niciun părinte nu ar trebui să treacă prin aceste clipe cumplite, când poliţiştii îţi bat la uşă pentru a-ţi spune că fiul sau fiica ta a murit". Se crede că Ava şi prietenii săi au ieșit să vadă luminițele de Crăciun, însă au fost implicaţi într-o altercaţie care a degenerat rapid şi s-a ajuns la crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » S-a colorat cerul pentru eleva de 12 ani înjunghiată în Marea Britanie. Ava White a murit din cauza unor ”răni catastrofale”