Antena Meniu Search
x

Sentinţa primită de românul din UK care şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori. Bărbatul consumase cocaină înainte de crimă. Apelul înfiorător la poliţie

Românul din UK care şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori a fost condamnat la închisoare pe viaţă, transmite BBC. După crimă, bărbatul s-a uitat la televizor apoi a sunat la poliţie şi s-a denunţat. Katie Hurmuz-Irimia, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită înjunghiată mortal în Wallingford, Oxfordshire, la primele ore ale zilei de 30 august anul trecut.

de Redactia Observator

la 28.07.2023, 17:04

Sentinţa primită de românul din UK care şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori. Bărbatul consumase cocaină înainte de crimă. Apelul înfiorător la poliţie
Sentinţa primită de românul din UK care şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori. Bărbatul consumase cocaină înainte de crimă. Apelul înfiorător la poliţie - Arhiva familiei

Mihai Hurmuz-Irimia, în vârstă de 29 de ani, a fost găsit vinovat de uciderea ei și va ispăși cel puțin 21 de ani înainte de a fi eligibil pentru eliberare. În apelul făcut de român la poliţie după ce a înjunghiat-o pe femeie, el a spus: "Cred că mi-am ucis soția", înainte de a explica că a înjunghiat-o "peste tot", apoi a făcut un duș.

Judecătorul a spus că în cauză există trăsături agravante puternice, inclusiv folosirea a două cuțite, "natura prelungită a atacului" și faptul că Hurmuz-Irimia consumase cocaină înainte de a-şi omorî soţia. Judecătorul a detaliat, de asemenea, cum Hurmuz-Irimia și-a concentrat loviturile pe gâtul, capul și spatele soției sale și s-a estimat că aceasta a primit 171 de înjunghiuri. 

Apelul la poliţie, o încercare egoistă de a câştiga empatie

Pe acelaşi subiect

Detectivul Jon Capps a spus că inculpatul a folosit "niveluri oribile de violență". "După ce a ucis-o pe Katie, credem că a făcut un duș și s-a uitat la televizor înainte de a suna calm la poliție pentru a raporta ce a făcut", a adăugat el. "Apelul la poliție era doar despre el – o încercare egoistă de a câștiga simpatie".

Poliția a găsit sânge în dormitorul și holul casei din Blue Mountains, precum și pe telecomanda televizorului și pe câinele de companie al cuplului.Totodată, cuplul s-ar fi certat în timpul vacanței în Bournemouth, în zilele dinaintea crimei.

Ameninţări repetate şi certuri în cuplu

Doamna Hurmuz-Irimia i-a spus soțului ei că vrea să divorţeze, dar cei doi s-au împăcat ulterior. Juriul a aflat că soţia românului a fost lovită de acesta şi după ce l-a confruntat cu privire la faptul că el a înşelat-o, în august 2020. Ulterior, bărbatul a amenințat că va bombarda cu benzină casa mamei sale și că va incendia mașina fratelui ei. 

A fost arestat, dar soția sa nu a depus plângere. Mai târziu în aceeași lună, ea a spus poliției că a încercat să o atace cu un cuțit și o bâtă de baseball. Din nou a fost arestat, dar nu s-au luat măsuri suplimentare.

Familia doamnei Hurmuz-Irimia a descris-o ca fiind o "persoană prietenoasă și o mamă drăguță" care "a avut grijă de alți oameni". Într-o declarație de impact asupra victimei citită de procurorul Matthew Walsh, mama doamnei Hurmuz-Irimia, Hazel Margaret Chalk, a spus că "se trezește în fiecare zi gândindu-se la Katie" și că Katie "trebuie să fi trecut prin iad".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Sentinţa primită de românul din UK care şi-a înjunghiat soţia de 171 de ori. Bărbatul consumase cocaină înainte de crimă. Apelul înfiorător la poliţie