Antena Meniu Search
x

Sentința revoltătoare primită de un bărbat care a ucis cu brutalitate fiul de un an și jumătate al iubitei sale, pentru că l-a enervat

Nouă ani de închisoare. Este sentința revoltătoare primită de un bărbat care a ucis cu sânge rece bebelușul iubitei sale, trântindu-l de podea.

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 13:27

Sentința revoltătoare primită de un bărbat care a ucis cu brutalitate fiul de un an și jumătate al iubitei sale, pentru că l-a enervat
Sentința revoltătoare primită de un bărbat care a ucis cu brutalitate fiul de un an și jumătate al iubitei sale, pentru că l-a enervat - Met Police

Scott Coombe, în vârstă de 24 de ani, l-a abuzat pe Andrew Cawker, în vârstă de un an și jumătate, luni de zile, în timp ce mama băiatului, Tamika Beaton, în vârstă de 25 de ani, a închis ochii fiecare tartament grotesc pe care îl primea. Mama, care a negat acuzațiile și a fost condamnată pentru cruzime împotriva copiilor, a fost scutită de închisoare de un judecător, în ciuda faptului că a refuzat să explice ce s-a întâmplat, relatează Mirror

Andrew a suferit răni grave la cap pe 9 iulie 2019 și a murit la Spitalul King's College, Londra, 13 zile mai târziu. Scott Coombe, din Kent, l-a lăsat pe băiețel plin de vânătăi și cicatrici pe tot corpul, iar scuza lui a fost că micuțul era „iritant”. Mama micuțului nu a făcut nimic pentru a-și apăra copilul, în timp ce știa despre „rănile inexplicabile” pe care le-a primit fiul ei.

Scott a recunoscut că l-a ucis pe Andrew trântindu-l de podea

În ianuarie anul trecut, Scott a recunoscut că l-a ucis pe Andrew prinzându-l și trântindu-l de podea. A fost închis pentru omor din culpă și cruzime împotriva copiilor. Tamika a negat acuzațiile care susțin că a fost martoră la întreaga agresiune. Ea a fost găsită vinovată și a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare. A refuzat să explice în instanță ce a dus la un asemenea comportament din partea bărbatului. Instanței i s-a spus că femeia l-a înșelat atât pe tatăl biologic al lui Andrew, cât și pe iubitul ei, Coombe, cu diverși bărbați.

Pe acelaşi subiect

„Se pare că Scott a încercat să dea vina pe tatăl biologic, precum și pe copilul însuși pentru rănile suferite. Nu poate fi nimic mai rău ca un tată să fie învinuit pentru că și-a rănit propriul copil”, a spus judecătorul Mark Lucraft.

Până când ți-ai mărturisit vinovăția ai căutat să dai vina pe alții, inclusiv pe Andrew și pe tatăl său. Mi se pare că a da vina pe alții este principala caracteristică agravantă a acestui caz”, i-a spus judecătorul lui Scott. 

Paul Mendelle, care îl reprezintă pe Scott, a povestit instanței cum acesta s-a străduit să facă față rolului de părinte și să aibă grijă de Andrew care era un „copil agitat, cu un nivel ridicat de energie și foarte pretențios”. „El ținea foarte mult de Andrew și avea grijă de el. Nu există un părinte pe pământ care să nu fi trăit momente de furie. Este un tânăr profund religios și chiar spune că Andrew este încă în viață, dar nu în această lume”, a spus Paul Mendelle, avocatul lui Scott.

Fiul meu vitreg se juca, apoi a început să se simtă rău și s-a prăbușit în fața mea și nu s-a trezit timp de 10 până la 15 minute", le-a spus Scott operatorilor, după ce pe 9 iulie a sunat la urgență. 

A fost o minciună. Scott Coombe a pledat vinovat de omor din culpă. A făcut acest lucru pe motiv că s-a enervat pe el și l-a ridicat apucându-l de brațe și, într-un moment de furie și frustrare, l-a scuturat puternic și apoi l-a aruncat înapoi pe jos. Andrew a devenit imediat inconștient și Scott Coombe a încercat să-l resusciteze, nu a reușit să facă acest lucru, atunci când a sunat la urgențe, a spus avocata care i-a făcut dreptate micuțului, Sally O'Neill.

 „Acesta este un caz cu totul sfâșietor în care un copil lipsit de apărare a suferit abuz prelungit din partea celor care ar fi trebuit să aibă grijă de el, ducând la moartea lui. Andrew ar fi trebuit să fie în locul în care se simțea în siguranță, acasă cu mama lui și partenerul ei. Mama lui, Tamika Beaton, a bănuit în mod clar că iubitul ei este responsabil pentru aceste răni, dar a ales să nu intervină sau să caute ajutor. Deși nu i-a provocat răni direct fiului ei, inacțiunea ei a jucat cu siguranță un rol în moartea lui”, a spus  Quinn Cutler,  un detectiv de omucideri care a condus ancheta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » Sentința revoltătoare primită de un bărbat care a ucis cu brutalitate fiul de un an și jumătate al iubitei sale, pentru că l-a enervat