Antena Meniu Search
x

Foto Sfârșit înfiorător pentru o femeie de 50 de ani. Ana și-a prins părul în mașina de tocat carne și a murit în fața fiicei sale, într-o măcelărie din Grecia

Se afla în Grecia pentru o viață mai bună, dar Ana și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, chiar în fața fiicei sale de 18 ani. Femeia de 50 de ani și-a prins părul și a fost târâtă într-o mașină de tocat carnea, într-o măcelărie unde făcea curățenie cu copila sa.

de Monica Palade

la 09.10.2023, 16:30

Incidentul a avut loc pe 29 septembrie în orașul Missolonghi, vestul Greciei. Cele două femei erau din Albania. Au făcut curățenie în magazie, după care s-au apucat să curățe mașina de tocat, momentul în care a avut loc tragedia. Se pare că ar fi fost o mașină de tocat carne industrială și că butonul de pornire ar fi fost apăsat accidental.

Presa locală a raportat că părul femeii a fost apoi prins în mașină și astfel a fost târâtă înăuntru. În tot acest timp, fiica sa a privit neputincioasă cum femeia este ciopârțită în fața ei. A ieșit în stradă și a început să țipe după ajutor, iar un trecător a intrat în magazin unde a descoperit scena îngrozitoare, scrie Mirror.

Fiica femeii în stare de șoc

Poliția, o ambulanță și pompierii s-au deplasat la fața locului, dar nu au reușit să o scoată în viață. Operațiunea de eliberare a corpului ei de mașină a durat ore întregi și s-a încheiat abia înainte de miezul nopții. Poliția a deschis acum o anchetă și încearcă să vadă ce s-a întâmplat de pe imaginile de pe camera de supraveghere din magazin. Se pare că proprietarul măcelăriei a mers la poliție și ar fi fost arestat.

Pe acelaşi subiect

Femeia se afla în Grecia de doi ani, după despărțirea de soțul său. Locuia cu fiica ei, fiul ei de 10 ani și mama ei. O persoană care o cunoștea pe Ana a declarat presei locale: „Era o femeie foarte bună. Muncea de dimineața până seara pentru a-și îngriji copiii”.

„Cu gândul la copiii ei pentru care muncea ore îndelungate ca să nu le lipsească nimic, să-i educe, să le dea calea șansa la învățătură. Dar visele i-au fost spulberate astăzi, în ultima zi a vieții ei. Fii mereu în inimile noastre, vei fi un prieten și o soră pentru noi…”, a scris un apropiat.

Fiica Anei a fost dusă la spital în stare de șoc, iar ulterior a fost externată. Ea și fratele ei se află acum în casa unui prieten.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Sfârșit înfiorător pentru o femeie de 50 de ani. Ana și-a prins părul în mașina de tocat carne și a murit în fața fiicei sale, într-o măcelărie din Grecia