Antena Meniu Search
x

Sinead O'Connor, la spital după un mesaj tulburător pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul”

Sinead O'Connor a fost internată la spital, la o săptămână după ce fiul ei în vârstă de 17 ani a fost găsit mort. Cântăreața le-a transmis fanilor, joi seară, că merge la spital pentru a primi ajutor, după un mesaj tulburător postat pe un cont neverificat de Twitter în care a lăsat de înțeles că plănuiește să-și ia viața.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 15.01.2022, 15:19

Sinead O'Connor, la spital după un mesaj tulburător pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul”
Sinead O'Connor, la spital după un mesaj tulburător pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul” - captura video

"Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ce ating, stric. Am rămas doar pentru el. Și acum el a plecat", a scris ea pe un cont de Twitter neverificat, legat de contul ei oficial.

Sinead O'Connor, care a fost deschisă în legătură cu propriile ei lupte mentale și gânduri de sinucidere în trecut, a mai spus că se simte ”pierdută” și că se învinuiește pentru moartea fiului ei adolescent.

Sinead O'Connor a fost internată după ce a lăsat de înțeles că vrea să se sinucidă

Ulterior, cam o oră mai târziu, artista le-a cerut scuze fanilor pentru postările ei alarmante și i-a asigurat că va căuta asistență medicală, scrie CNN.

Pe acelaşi subiect

"Îmi pare rău. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu polițiștii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că am supărat pe toată lumea", a postat ea. "Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Spitalul va ajuta un timp. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere," a mai adăugat ea.

Reprezentanții lui O'Connor au refuzat să comenteze această problemă cu CNN.

Fiul cântăreței Sinead O’Connor s-a sinucis la 17 ani

Cadavrul lui Shane O'Connor a fost descoperit pe 7 ianuarie, la două zile după ce acesta a dispărut. Aducându-i un tribut copilului său, vedeta de 55 de ani a scris: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună astăzi capăt luptei sale pământeşti şi acum este cu Dumnezeu. Odihneşte-te în pace şi să nu îi urmaţi exemplul. Iubitul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris artista.

Shane era fiul lui Sinead şi Donal Lunny, un cunoscut muzician de folk irlandez şi un producător. Cei doi s-au despărţit la scurt timp după naşterea copilului lor. Cântăreaţa a fost căsătorită de patru ani şi are patru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Sinead O'Connor, la spital după un mesaj tulburător pe Twitter: ”Am decis să imi urmez fiul”