Antena Meniu Search
x

Surpriza de care a avut parte o britanică după ce şi-a cumpărat un mic dejun de la McDonald's. A jurat că nu va mai călca în restaurant

Rachel Rackley, o clientă fidelă McDonald's, a comandat trei McMuffins cu cârnați și ouă, dar şi hash browns pentru ea și cei doi copii ai săi la restaurantul din Wessex Gate Retail Park, lângă Poole, Dorset. A avut parte însă de o surpriză cu adevărat neplăcută după ce a muşcat din crocheta de cartofi, scrie Mirror

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 12:45

O mamă din UK a jurat să nu mai mănânce niciodată McDonald's după ce a găsit ceea ce părea a fi un vierme într-o crochetă de cartofi. Rachel Rackley, în vârstă de 39 de ani, și cei doi copii ai săi au mâncat fiecare micul dejun McMuffin cu cârnați și ouă duminică, după ce le-au luat de la restaurantul McDonald's la care merg de obicei. 

După prima mușcătură, Rachel a zărit ceea ce crede ea a fost un vierme înfiorător. Copiii ei, însă, își terminaseră deja micul dejun până când Rachel să îl înceapă pe al ei. 

Femeia spune că a sunat la restaurant, însă nimeni nu a băgat-o în seamă după incident

"Am luat o mușcătură și apoi m-am uitat în jos, moment în care am văzut acest vierme de culoare portocalie lipit de exteriorul crochetei. A fost absolut revoltător. Nu ştiu dacă mâncasem vreunul înainte. Este absolut dezgustător. Momentan, nu voi mai merge niciodată la McDonald's, la niciun restaurant", a declarat Rachel în exclusivitate pentru Mirror. 

Rachel a decis să sune la restaurant. I s-a spus să trimită un e-mail, la care spune că încă nu a primit un răspuns. Femeia, care locuiește în Shaftesbury, Dorset, împreună cu soțul Jack, în vârstă de 34 de ani, care este șef de șantier, și cu cei doi copii ai lor, a continuat: "Faptul că nimeni nici măcar nu a recunoscut faptul că am avut un vierme în crochetă cred că este atroce. Nu mi-am cerut scuze. Serviciul pentru clienți este absolut șocant". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Surpriza de care a avut parte o britanică după ce şi-a cumpărat un mic dejun de la McDonald's. A jurat că nu va mai călca în restaurant