Antena Meniu Search
x

Video Fata de 12 ani, înjunghiată la târgul de Crăciun din Liverpool, a fost ucisă de un prieten. Adolescentul de 14 ani a fost arestat

Un adolescent de 14 ani a fost găsit drept principalul vinovat în cazul morţii fetei de 12 ani, care a fost înjunghiată la târgul de Crăciun din Liverpool.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 10:09

Poliţiştii au declarat că adolescentul a fost arestat preventiv, fiind acuzat de crimă şi deţinere ilegală de arme albe. El urmează să fie prezentat astăzi în faţa instanţei. Alţi trei băieţi cu vârsta cuprinsă între 13 şi 15 ani, care au fost şi ei arestaţi, au fost eliberaţi condiţionat, scrie The Independent.

"Este, de asemenea, extrem de important pe măsură ce continuăm investigația ca nimeni să nu posteze comentarii sau nume pe rețelele de socializare care ar putea avea un impact asupra obținerii dreptății pentru familia fetei. Vă rugăm să aveți încredere în noi că facem tot ce putem pentru a investiga și a informa oamenii cu privire la acest incident tragic și nu dorim ca nimic să pericliteze acest lucru", au spus anchetatorii.

Omorâtă în timp ce privea luminiţele de Crăciun

Cumplita crimă a avut loc săptămâna trecută. Copila a murit la spital, iar patru adolescenţi au fost reţinuţi de poliţişti. Oamenii legii cred că Ava White şi prietenii săi au fost implicaţi într-un scandal, înainte ca fetiţa să fie atacată. Poliţiştii au fost chemaţi în jurul orei 8.40 şi au găsit-o pe copilă la pământ, în timp ce o persoană încerca să îi acorde primul ajutor.

Ava a fost dusă mai târziu la spitalul Alder Hey Children, unde a murit la scurt timp după, în ciuda eforturilor făcute de medici. Patru băieţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, din Toxteth, au fost arestaţi sub suspiciunea de crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Fata de 12 ani, înjunghiată la târgul de Crăciun din Liverpool, a fost ucisă de un prieten. Adolescentul de 14 ani a fost arestat