Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără de 25 de ani din Anglia, sechestrată şi torturată de fostul iubit timp de 5 ore: "M-am prefăcut că sunt în travaliu, era singura şansă să scap"

O tânără însărcinată a fost ținută ostatică de fostul iubit care i-a tăiat stomacul cu o sabie decorativă și a amenințat că-i va face o cezariană, într-o tortură înfiorătoare care a durat cinci ore, relatează Mirror.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 12:11

Amy MacFarlane, în vârstă de 25 de ani din Londra, s-a prefăcut că a intrat în travaliu pentru a putea scăpa de fostul ei iubit, Jake Corry, în vârstă de 30 de ani, după ce acesta a înlănțuit-o de un calorifer, a lovit-o cu un ciocan şi i-a tuns tot părul.

Tânăra a reuşit să îl convingă pe bărbat să cheme o ambulanţă cu pretextul că i se rupsese apa. Odată ajunsă în siguranță la spital, Amy a spus personalului medical chinul prin care a trecut. Fostul ei iubit a reuşit să scape, dar a fost ulterior arestat în Londra. „M-am prefăcut că sunt în travaliu, era singura mea șansă de a scăpa. Chiar credeam că o să mă omoare. Din fericire, eu și fiul meu suntem bine și vorbesc public pentru a implora alte femei să renunțe la relaţiile violente înainte de a fi prea târziu”, a mărturisit Amy.

Jake Corry a negat orice faptă, dar a fost condamnat de către autorităţi la 6 ani de închisoare. La momentul arestării acesta mai avea alte 35 de infracţiuni în dosarul său.

Cuplul s-a cunoscut în anul 2021, tânăra declarând că: „Eu și Jake ne-am înțeles foarte bine. Părea foarte protector, de parcă ar fi vrut să aibă grijă de mine. M-am simțit în siguranță cu el. Am încercat să-l asigur că nu îl voi înșela niciodată. Am vrut să aibă încredere în mine”. Trei luni mai târziu, aceasta a rămas însărcinată.

Pe acelaşi subiect

Mărturisiri şocante ale tinerei abuzate

„Mă trezea la 5 dimineața în fiecare zi pentru a curăța podelele. Dacă nu erau curate, mă lovea. M-a mușcat, m-a lovit, m-a strâns de gât. Nu îşi ridica niciodată vocea, îmi spunea foarte calm că e convins că îl înșel. La controlul ginecologic, nici măcar nu a crezut că copilul era al lui. Am sunat la poliție de mai multe ori și a fost condamnat și avertizat să stea departe de mine, dar mereu se întorcea. Mi-a fost frică să-i fac față pentru a-i nu răni pe membrii familiei mele. Chiar a amenințat că va distruge urna care conținea cenușa mamei mele. Ea a murit recent și moartea ei a fost foarte crudă pentru mine”, a povestit Amy MacFarlane.

Despre ziua incidentului, aceasta a adăugat că : „El era supărat pentru că mă tot ridicam noaptea la toaletă. Pe la 9 dimineața, Jake consumase alcool. Am încercat să plec, dar mi-a tăiat mâna cu un cuțit și mi-a aruncat telefonul prin cameră. A aliniat un set de instrumente de tortură pe pat, clești, un ciocan, un cuțit, o sabie decorativă și mi-a spus foarte calm că plănuia să mă desfigureze, dar nu mă va ucide. L-am rugat să-mi dea drumul. M-a lovit peste cap cu un ciocan și apoi m-a încătușat de calorifer. Atacul a durat ore întregi, a amenințat că îmi scoate unghiile de la picioare, a aruncat cu lucruri în mine și m-a mușcat, m-a strâns de gât, așa că aproape că am leșinat. Am profitat de situaţie şi am reuşit să îl conving că mi s-a rupt apa. S-a supărat, a înnebunit și mi-a tăiat stomacul cu sabia și a spus că va face singur cezariana. Am reușit să-l fac să creadă că copilul era în pericol, am început să prefac contracții și a chemat o ambulanță. Când era la telefon cu operatorul acesta îi cerea să caute capul copilului. Am început să intru în panică, crezând că va înțelege că mințeam. Paramedicii au sosit la timp și am mers amândoi în ambulanță. Nu am vorbit nimic până la spital. Odată ce am fost în siguranță, i-am spus unei asistente cele petrecute", a mai spus tânăra.

Jake Corry a reuşit să scape dar a fost mai târziu căutat şi arestat de poliţie. 

La spital s-a descoperit că viaţa copilului nu era pusă în pericol, iar Amy a născut natural o lună mai târziu. Acum tânăra se concentrează asupra unui viitor sigur pentru ea și copiii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Mapamond » Tânără de 25 de ani din Anglia, sechestrată şi torturată de fostul iubit timp de 5 ore: "M-am prefăcut că sunt în travaliu, era singura şansă să scap"