Antena Meniu Search
x

"Trebuie să trăiesc fără Luca". Mărturia sfâşietoare a unei mame. Băieţelul de 4 ani a murit înecat în piscină, în timp ce era cu famila într-o excursie, în Anglia

Tristeţe, lacrimi şi multe întrebări rămase fără răspuns. Este povestea unei mame din Anglia care şi-a pierdut copilul de 4 ani în ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanţă de vis. S-a năruit totul şi a devenit o adevărată tragedie după ce băiatul s-a înecat într-o piscină.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.06.2022, 15:08

Luca Hurle s-a înecat în timpul unei excursii în care se afla alături de tatăl lui Gavin Hurle, mama vitregă Donna Southcott şi ceilalţi doi fraţi ai lui, scrie The Sun.

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital după ce s-a înecat în piscina din parcul Old Park Wood. În ciuda eforturilor de a-l salva, medicii nu au mai putut face nimic, astfel că Luca a fost declarat decedat.

În urma anchetelor, două companii au fost amendate pentru că nu au oferit un mediu sigur clienţilor săi. 

Judecătorii spun că piscina era mai adâncă decât recomandau ghidurile, avea semne de siguranță inadecvate și nu avea un sistem adecvat pentru „protejarea celor care nu înoată”.

Pe acelaşi subiect

Mesajul sfâşietor al mamei

Într-o declarație emoționantă, mama naturală a lui Luca, Amanda Collins, a spus: „Impactul pierderii lui Luca a fost dincolo de catastrofal. Viața noastră de zi cu zi a fost anihilată de durere și de conștientizarea că trebuie să ne confruntăm cu un viitor nedorit și necunoscut. Nu numai că a trebuit să mă ocup de propria mea durere, întrebări și necunoscute cu privire la cine ar putea fi de vină pentru tragedie, dar am avut de-a face și cu durerea fraților lui Luca și cu tristețea din ochii lor în fiecare zi de după incident. Un incident care ne-a schimbat viața. Trebuie să trăim fără râsul său molipsitor și zâmbetul superb. Era un băiat atât de fericit. Trebuie să trăim fără îmbrățișările și sărutările lui și trebuie să trăiesc fără ca Luca să-mi spună de treizeci de ori pe zi că mă iubește. Trebuie să trăim fără ca el să fie cu noi la zile de naștere, de Crăciun și de sărbători. Trebuie să trăim fără să-l vedem crescând și să trăim cu faptul că nu voi fi niciodată o bunică pentru copiii lui. Trebuie să trăiesc fără desenele lui minunate pe care le-ar aduce acasă de la școală și, cel mai rău, trebuie să trăiesc fără Luca"

Tatăl lui Luca, Gavin, a vorbit, de asemenea, despre pierderea copilului său: „Luca a fost un băiat energic, iubitor și amabil, al cărui zâmbet era contagios. Întotdeauna știai când Luca era prin preajmă după picioarele lui care săreau, vocea plină și zâmbetul radiant"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » "Trebuie să trăiesc fără Luca". Mărturia sfâşietoare a unei mame. Băieţelul de 4 ani a murit înecat în piscină, în timp ce era cu famila într-o excursie, în Anglia