Antena Meniu Search
x

Foto Tumora botezată Putin, "cea mai mare văzută de medici", i-a adus în faţa altarului pe doi bătrâni. Englezii împărţeau greutăţile vieţii de 33 de ani

Lupta epuizantă cu o tumoră uriaşă, de 21 de centimetri, descrisă de medici drept "cea mai mare pe care au văzut-o vreodată", nu i-a răpit unei femei puterea de a iubi. La 66 de ani, aceasta s-a grăbit să-şi unească destinele cu partenerul său, alături de care a petrecut jumătate din viaţă. După doar nouă zile de pregătiri, cei doi au devenit soţ şi soţie.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 12:51

Teama de moarte a făcut-o pe o bătrână din Birmingham, Marea Britanie să aprecieze fiecare clipă a vieţii. La 66 de ani, Mairi Macphail a aflat că trupul îi e chinuit de o tumoră canceroasă uriaşă, de 21 de centimetri. Aşa că iubitul femeii nu a mai stat pe gânduri: şi-a cerut în căsătorie aleasa, alături de care trecuse prin greutăţile vieţii în ultimii 33 de ani, iar nouă zile mai târziu cei doi şi-au unit destinele.

Tumora canceroasă, botezată Putin

Bătrâna apelase la ajutorul medicilor după ce a observat mai multe simptome suspecte, iar pielea sa căpătase o culoare neobişnuită, gălbuie. Diagnosticul a fost unul necruţător: tumora canceroasă îi afectase deja o porţiune importantă din canalul biliar. Medicii s-au declarat uimiţi de ce au descoperit în urma analizelor, precizând că tumora e "cea mai mare pe care au văzut-o vreodată", relatează Mirror"Iniţial, am botezat-o Boris. Dar acum îi spunem Putin", glumesc cei doi soţi, referindu-se la tumoră.

Nuntă de vis, în pragul morţii

Pe acelaşi subiect

Mairi Macphail şi proaspătul ei soţ, David Keatley (65 de ani), au fost sfătuiţi să nu amâne nunta până pe 15 mai, când voiau iniţial să oficieze ceremonia. Totul din cauza strării de sănătate fragile a femeii. Aşa că s-au căsătorit chiar în Sâmbăta Mare, în ajunul Paştelui. "Totul a mers perfect, până şi vremea a fost frumoasă", mărturiseşte mirele. "Suntem în al nouălea cer, a fost o zi cu adevărat specială. Înainte ne făceam multe planuri de viitor, dar acum trăim doar în prezent", adaugă el. "Ne-am resemnat cu gândul că ea ar putea muri. Însă ambii credem cu tărie că moartea nu e finalul, ci că atunci vom ajunge într-un loc mai bun."

Inspirat de povestea mamei, şi fiul bătrânei s-a căsătorit

"Am planificat nunta în nouă zile. Nu ne-am gândit prea mult la verighte. Pur şi simplu am mers la bijutier, am luat instrumentul de măsurat, apoi m-am întors la spital, să-i măsor degetul. A doua zi, inelele erau gata", povesteşte David Keatley. Inspirat de gestul mamei sale, şi fiul femeii şi-a cerut în căsătorie iubita, după o relaţie de 15 ani. Tinerii s-au căsătorit cu doar câteva zile înainte de nunta seniorilor, pentru ca Mairi să apuce să-şi vadă copilul devenind om însurat. 

David îşi aminteşte perfect ziua în care şi-a cunoscut soţia, cu 33 de ani în urmă. A observat-o la o petrecere şi de atunci nu a mai vrut să se despartă de ea. "Am cerut-o în căsătorie acum mult timp. Dar mereu apărea ceva mai important de făcut. Am amânat nunta şi am trăit fericiţi", povesteşte el. "Voiam să facem nunta înainte să mă pensionez, dar apoi a venit pandemia. Timpul a trecut, iar Mairi a fost diagnosticată cu cancer."

Fotbalistul John McGinn, jucător al echipei Aston Villa, le-a transmis urări de bine proaspeţilor însurăţei şi le-a dorit să petreacă "cele mai frumoase momente" în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tumora botezată Putin, "cea mai mare văzută de medici", i-a adus în faţa altarului pe doi bătrâni. Englezii împărţeau greutăţile vieţii de 33 de ani