Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr englez, mort timp de 17 minute după un transplant de cord eşuat, şi-a cerut de soţie iubita înaintea unei noi operaţii

Viaţa merge înainte pentru un fotbalist de 20 de ani, care are nevoie urgentă de un transplant de cord după ce inima i s-a oprit de două ori în timpul intervenţiilor chirurgicale. Înainte de operaţie, tânărul şi-a cerut în căsătorie iubita, "în caz că noua lui inimă nu o va putea iubi".

de Redactia Observator

la 26.04.2022, 14:57

O inimă fragilă, dar plină de iubire. La doar 20 de ani, Brooklyn Peakman, un fotbalist din Marea Britanie, a trecut deja printr-o experienţă la limita dintre viaţă şi moarte. A suferit un accident vascular ce l-a lăsat fără puls timp de 17 minute, iar apoi a ajuns în comă după o operaţie pe cord care nu a decurs conform planului. 

Tânărul s-a trezit din comă "miraculos", de Crăciun

Familia lui încă mai spera la o minune, deşi şansele ca pacientul să-şi revină erau extrem de mici. Iar de Crăciun, miracolul s-a înfăptuit: Brooklyn s-a trezit în ciuda prognosticului pesimist al medicilor, având însă nevoie de un transplant urgent. 

Iubita tânărului, Ellie Spencer, are 18 ani şi este extrem de apropiată de familia acestuia. "După ce medicii mi-au dat vestea, i-am propus lui Ellie să ne logodim. Asta în caz că noua mea inimă nu o va putea iubi. Dar se pare că o îndrăgeşte la fel de mult ca cea veche", mărturiseşte Brooklyn Peakman, potrivit Mirror. "Abia aştept să o văd păşind spre altar şi să-mi devină soţie. Va fi o zi pe care nu credeam că o să o apuc."

Pe acelaşi subiect

Şi-a cerut în căsătorie iubita chiar înainte de operaţie

Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut în anii de şcoală, înaintea primei tentative de transplant de cord. "Când am acceptat cererea în căsătorie a zâmbit. Cred că asta i-a dat încredere. Era destul de anxios după ce a fost la un pas de moarte. Voiam să intre în sala de operaţie ştiind cât de mult îl iubesc. Tot ce îmi doresc acum este ca el să îşi revină complet", mărturiseşte Ellie Spencer.

După intervenţia chirurgicală, Brooklyn nu va mai putea juca fotbal. Îşi doreşte, însă, să rămână aproape de sportul căruia şi-a dedicat viaţa de pe banca de antrenori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un tânăr englez, mort timp de 17 minute după un transplant de cord eşuat, şi-a cerut de soţie iubita înaintea unei noi operaţii