Antena Meniu Search
x

Un adolescent şi-a împuşcat mortal mama, pentru că i-a spus să nu mai fumeze în casă, în SUA: "Se preface că a fost un accident, dar ştia exact ce face"

Incident şocant în Florida. Un adolescent de 19 ani şi-a împuşcat mortal mama, după ce aceasta i-a spus să nu mai fumeze în casă. Tânărul a încercat să scape de arma crimei şi a spus că a fost doar un accident.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 03.05.2022, 11:21

Seth Settle
Un adolescent şi-a împuşcat mortal mama, pentru că i-a spus să nu mai fumeze în casă, în SUA - Poliţia

Seth Settle a fost acuzat de crimă de gradul doi, după ce şi-a împuşcat propria mamă. Femeia a murit din cauza rănilor la sânul stâng și la axilă, în urma incidentului petrecut în casa lor din comitatul Polk, Florida, joi dimineaţă.

La scurt timp după ce tatăl adolescentului a plecat la serviciu, mama s-a întors acasă. Lipsise pentru scurt timp pentru a-şi lăsa fiica la şcoală. Totul părea normal, nimeni nu s-ar fi gândit că ar putea urma o adevărată tragedie. Potrivit șeriful Grady Judd, mama a deschis ușa dormitorului fiului ei pentru a verifica dacă miroase a fum de ţigări.

„Ți-am mai spus despre fumatul în această casă”, a spus ea, din relatarea șerifului din comitatul Polk. Nu mai fuma în casă.”

În momentul în care s-a întors şi se pregătea să închidă uşa, Settle a scos pistolul şi a împuşcat-o, relatează Mirror.

Pe acelaşi subiect

Tânărul de 19 ani a încercat să scape nepedepsit

Autoritățile au fost alertate pentru prima dată de fatele de 24 de ani al lui Settle, care şi-a găsit mama prăbuşită la podea, în casa lor din Lake Wales.

La început, autoritățile nu au suspectat vreo crimă, dat fiind faptul că nu au găsit sânge împrăştiat prin casă sau răni violente pe corpul victimei, raportează New York Post. Când tatăl lui Settle și-a luat fiica de la școală și s-a întors acasă, a fost informat că soția lui a murit.

Judd a spus că victima fusese împușcată în inimă. Potrivit unui raport al poliției locale, Settle a spus că a îndreptat o armă spre ușa dormitorului său după ce mama sa a plecat și s-a descărcat accidental.

Adolescentul a susținut că apoi a ieșit din cameră și şi-a găsit mama inconştientă, ceea ce l-a determinat să spună altei persoane din casă să cheme o ambulanţă, înainte de a pleca de acasă cu mașina. Mama, al cărei nume nu a fost comunicat, a fost dusă la un spital local cu răni la sân și la axila stângă. A murit la mai puțin de o oră de la internare. Tânărul de 19 ani a fost arestat la scurt timp după ce personalul spitalului a observat că rănile femeii păreau suspecte și a sunat la poliție. Biroul Șerifului din județul Polk a spus că acesta a mințit în timpul interogatoriului în 5 ocazii separate, despre ceea ce a făcut cu presupusa armă a crimei.

Dat de gol de unul dintre prieteni

Până la urmă, unul dintre prietenii adolescentului a fost cel care a luat legătura cu autorităţile şi a spus că tânărul i-ar fi dat două ame şi i-ar fi zis să scape de ele. Acestea au fost confiscate ulterior de poliţie.

„Suspectul încearcă să-şi joace cartea ca şi când a fost doar un accident, dar avea o armă încărcată și a îndreptat-o intenționat către ușa de unde ieşea victima şi a tras în ea cu arma. A fugit de la locul faptei fără să acorde ajutor, apoi a aranjat ca un prieten să arunce arma. Acestea nu sunt acțiunile unui bărbat care să fi ucis accidental pe cineva. El ştia exact ce face, a declarat şeriful Grady Judd.

Settle a fost acuzat de „crimă de gradul 2, manipularea probelor, descărcarea unei arme de foc într-o zonă rezidențială și furnizarea de informații false în timpul unei investigații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un adolescent şi-a împuşcat mortal mama, pentru că i-a spus să nu mai fumeze în casă, în SUA: "Se preface că a fost un accident, dar ştia exact ce face"