Antena Meniu Search
x

O fetiţă de patru ani din SUA a murit după ce bunica ei a pus-o în genunchi şi a forţat-o să bea jumătate de sticlă de whiskey

O fetiţă de 4 ani din Baton Rouge, Louisiana (Statele Unite ale Americii), a murit după ce bunica ei a forţat-o să bea whiskey.

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 15:09

Bunica şi-a forţat fetiţa să bea whiskey, în timp ce mama ei era de faţă şi nu a făcut nimic
Bunica şi-a forţat fetiţa să bea whiskey, în timp ce mama ei era de faţă şi nu a făcut nimic - Baton Rouge Police Department via CNN

Alcoolemia în sânge a fetei era de 6,7 la mie, o "doză letală", conform poliţiştilor. Un nivel de 2,5 la mie poate provoca intoxicare cu alcool, iar orice peste 4 la mie poate duce la comă sau moarte, se arată într-un grafic al Universităţii Notre Dame, conform CNN

Roxanne Record, în vârstă de 53 de ani, şi mama fetiţei, Kadjah Record, 28 de ani, au fost închise pentru crimă de gradul I şi nu este clar dacă vreuna dintre ele şi-a luat avocat. 

Cele două femei s-au enervat pe copil pentru că "ar fi băut dintr-o sticlă de whiskey Canadian Mist", care se afla pe o tejghea, scrie în mandatul de arestare. 

Bunica a forţat apoi fetiţa să consume şi restul sticlei, care era probabil mai bine de jumătate plină, ţinând-o în genunchi pe holul casei.

Mama fetei a cerut ajutorul abia când micuţa nu mai respira

Mama era de faţă şi nu a încercat să intervină, mai spune poliţia. Kadjah Record nici măcar nu a cerut ajutor pentru fiica ei până când aceasta n-a mai putut respira. 

Salvatorii au încercat să o resusciteze, însă în zadar. 

Roxanne Record a declarat poliţiei că "a greşit şi îşi asumă întreaga responsabilitate pentru moarte victimei", mai scrie în mandatul de arestare. 

"Acuzata spune că totul a mers prea departe şi că a distrus viaţa tuturor", mai scrie în mandat, fără a intra în detalii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » O fetiţă de patru ani din SUA a murit după ce bunica ei a pus-o în genunchi şi a forţat-o să bea jumătate de sticlă de whiskey