Antena Meniu Search
x

Un bărbat a primit patru condamnări pe viaţă pentru modul oribil în care îşi tortura fiul. Copilul de 11 ani a fost salvat de o chelneriţă din SUA care i-a strecurat un bileţel

Un tată care și-a torturat fiul vitreg de 11 ani și a fost prins după ce o chelneriță i-a strecurat băiatului un bilet în care îl întreba dacă este bine, a fost închis pe viață.

de Maria Dogaru

la 25.08.2022, 15:21

Timothy Lee Wilson a fost condamnat la mai multe condamnări pe viață pentru torturarea fiului său vitreg de 11 ani, după ce a fost prins de o chelneriță, la restaurantul Mrs Potato, relatează Mirror.

Bărbatul a fost descoperit de o chelneriță are a spunat la poliție 

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit vinovat de abuz grav asupra copilului, inclusiv cu o armă și neglijarea copilului, în iunie anul trecut, și a fost închis miercuri în Florida. Un judecător din Orlando i-a dat patru condamnări pe viață pentru abuzul care includea fapte odioase în care copilul era legat de picioare, cu capul în jos, înfometat și bătut.

Acțiunile sale au fost descoperite după ce Flaviane Carvalho, o chelneriță la un restaurant Mrs Potato din Orlando, i-a dat băiețelului de 11 ani un bilet în care îl întreba dacă avea nevoie de ajutor. Ea a văzut că Timothy își comandase mâncare, dar nu și pentru băiat, care era acoperit de zgârieturi, în ziua de Anul Nou 2021.

Pe acelaşi subiect

Femeia a scris o notă în care a întrebat „ai nevoie de ajutor?” și i-a arătat-o băiatului pe la spatele tatălui său. Când băiatul a dat afirmativ din cap, chelnerița a luat legătura cu poliția.  „Am văzut că avea o zgârietură mari la nivelul feței. Câteva minute mai târziu, i-am văzut o vânătaie pe partea laterală a ochiului. Așa că am simțit că era ceva cu adevărat în neregulă. Trebuie să fim atențila cei care au nevoie de ajutor și să facem ceva pentru a schimba situația", a spus Flaviane.

Copilul primea pedepse crunte și era ținut nemâncat zile întregi

O anchetă a poliției a constatat că tânărul a fost supus neglijării și torturii din partea bărbatului și a mamei sale Kristin Swann. De asemenea, i se făceau exerciții în stil militar, izolat și înfometat zile întregi. Ofițerii au recuperat mai multe obiecte folosite ca arme pentru a pedepsi băiatul, clusiv o țeavă de metal, o mătură de lemn, cătușe și curele.

„Probabil am fi vorbit despre o potențială anchetă de omucidere dacă ea nu ar fi intervenit când a făcut-o. Credem cu tărie că, fără ca ea să-l întrebe dacă are nevoie de ajutor și să sune la 911, ar fi trecut și mai mult fără să mănânce sau să bea apă și ar fi continuat să fie torturat de părinții săi. Dacă nu ar fi spus nimic, ar fi putut muri”, a declarat șeful poliției din Orlando, Orlando Rolon

Mama copilului Kristin Swann a fost, de asemenea, acuzată de neglijență, iar cazul ei este încă în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un bărbat a primit patru condamnări pe viaţă pentru modul oribil în care îşi tortura fiul. Copilul de 11 ani a fost salvat de o chelneriţă din SUA care i-a strecurat un bileţel