Antena Meniu Search
x

Un bărbat a vrut să se răzbune pe soţie şi a omorât-o după un plan diabolic, în India. S-a folosit de o cobră pentru a o ucide

Moartea unei femei din India, care a avut loc în primăvara anului trecut, revine din nou în atenţia presei, după ce s-a descoperit că adevăratul ucigaş al femeii a fost propriul ei soţ. Bărbatul ar fi încercat de mai multe ori să o omoare, de fiecare dată prin aceeaşi metodă.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 22.11.2021, 11:18

Reconstituirea uciderii femeii
Reconstituirea uciderii femeii - CNN

Uthra a fost găsită fără suflare în casa ei, în luna mai a anului trecut. Cea care i-a descoperit cadavrul tinerei de 25 de ani a fost chiar mama sa. O autopsie efectuată la data de 7 mai 2020 a confirmat că fusese mușcată cu câteva ore înainte de o cobră indiană, o specie extrem de veninoasă, screi CNN.

Cum muşcăturile de şerpi nu sunt frecvente în regiunea lor, familia tinerei şi-a dorit să continue investigaţiile, cei apropiaţi fiind siguri că moartea tinerei a fost provocată într-un cu totul alt mod. Lucru care s-a şi dovedit a fi adevărat. După un proces care a durat mai bine de un an, ucigașul lui Uthra a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare pe viață pentru infracțiuni pe care judecătorul le-a numit „diabolice și îngrozitoare”.

Judecătorul a constatat că moartea tinerei a fost cauzată de o muşcătură de şarpe, dar adevăratul ucigaș a fost chiar soțul ei. Mai mult, s-a descoperit că nu era prima dată când bărbatul folosea un șarpe ca armă. Suraj Kumar și Uthra s-au cunoscut prin intermediul locului lor de muncă și s-au căsătorit în martie 2018. „Am vrut să găsim pe cineva care să o facă fericită”, a spus fratele lui Uthra, Vishu. "Era o fată care era puțin diferită. Avea un handicap de învățare. Ne doream un bărbat care să poată avea grijă de ea"

Kumar, un funcționar bancar în vârstă de 27 de ani, nu provine dintr-un mediu stabil din punct de vedere financiar. Tatăl său era șofer, iar mama sa, casnică. Potrivit sentinței, Kumar s-a căsătorit cu Uthra „cu scopul unui câștig financiar”. Când cuplul s-a căsătorit, Kumar a acceptat o zestre de 720 de grame de aur, un sedan Suzuki și 500.000 de rupii (aproximativ 6.700 de dolari). Primele luni de căsătorie au decurs normal, fără evenimente care să perturbe liniştea familiei, dar în timp Kumar a devenit „nemulțumit” de dificultățile de învățare ale lui Uthra, potrivit hotărârii. Astfel, a început să pună la cale moartea femeii.

Pe acelaşi subiect

Prima tentativă de a-şi ucide soţia

La sfârșitul anului 2019, Kumar părea să dezvolte o obsesie pentru șerpi. A petrecut ore întregi pe internet, urmărind videoclipuri pe YouTube, inclusiv episoade din „Snake Master”, cu renumitul expert în șerpi Vava Suresh. Pe 26 februarie, Kumar a cumpărat o viperă de la un manipulator de șerpi. A doua zi, el a lăsat șarpele pe scara casei sale și i-a cerut soţiei să îi ia telefonul din dormitorul de la primul etaj, în speranța că acesta o va mușca și o va ucide. „Dar a eșuat în încercare, deoarece Uthra a văzut șarpele și a dat semnale de alarmă”, potrivit sentinței.

Kumar a capturat șarpele și l-a ținut într-o pungă de plastic, iar în noaptea de 2 martie a încercat din nou. Kumar a amestecat sedative într-un castron cu budincă de orez indian pentru ca Uthra să "adoarmă repede". În timp ce dormea, Kumar a forțat vipera să o muște, apoi a aruncat șarpele din casă pentru a distruge dovezile. Uthra s-a trezit țipând de durere  și apoi a fost dusă la spital de Kumar, care a susținut că a fost mușcată afară, în timp ce spăla hainele. Tânăra a petrecut 52 de zile la Spitalul Pushpagiri din orașul Thiruvalla din Kerala, recuperându-se în cele din urmă după mușcătura de viperă, fiind externată în sfârșit şi dată în grija părinților ei, pe 22 aprilie. 

A reuşit să o ucidă din a doua încercare

Pe 6 mai, la doar 15 zile după ce ea a părăsit spitalul, el a introdus clandestin un alt șarpe pe care îl cumpărase de la dresorul de șerpi Chavarukavu Suresh în casa părinților ei. De data asta a fost o cobra. Înainte de a merge la culcare, Kumar i-a dat lui Uthra un pahar de suc amestecat cu sedative, conform sentinței.

În timp ce ea dormea, Kumar a aruncat șarpele spre ea, dar reptila nu a mușcat-o, așa că bărbatul i-a prins capul și i-a înfipt, forţat, colții adânc în brațul ei stâng, de două ori. În ciuda eforturilor sale de a face ca acesta să pară un accident, o serie de indicii au sugerat că mușcăturile nu au fost naturale -- de la lățimea semnelor colților, până la poziția mușcăturilor și imposibilitatea ca cobra să fi intrat singură în cameră.

Kumar a rămas treaz toată noaptea după atac, se arată în raportul anchetatorilor, timp în care a distrus probele spălând paharul de sticlă și bățul folosit pentru a mânui șarpele. El și-a șters, de asemenea şi istoricul apelurilor. După ce Uthra a fost declarată moartă, fratele ei Vishu a găsit cobra în casa familiei și a ucis-o.

A urmat sfatul poliției de a îngropa șarpele în casă și a marcat locația cu un băț. În timpul investigației, șarpele a fost dezgropat, iar o examinare post-mortem a arătat că stomacul său era gol, ceea ce a ajutat şi mai mult ancheta.  Atât bărbatul cât şi cel care i-a vândut şerpii au fost arestaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un bărbat a vrut să se răzbune pe soţie şi a omorât-o după un plan diabolic, în India. S-a folosit de o cobră pentru a o ucide