Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un britanic care a refuzat vaccinul anti-Covid pentru că nu este vegan i-a spus soției marele său regret, apoi a murit răpus de Covid

Un bărbat din Marea Britanie care a refuzat să se vaccineze anti-Covid pe motiv că serul ”nu este vegan” a murit răpus de coronavirus după o luptă de două săptămâni la terapie intensivă.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 18:32

Glynn Steel, în vârstă de 54 de ani, i-a spus soției sale că „și-ar fi dorit să se fi vaccinat” înainte de a muri la Spitalul Regal din Worcestershire, pe 16 noiembrie. Glynn urma să împlinească 55 de ani în doar două luni și plănuia să se pensioneze și să petreacă mai mult timp călătorind și îngrijind animalele pe care le iubea. 

Potrivit soției sale, ultimele cuvinte ale bărbatului au fost: „Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fi fost vaccinat”, scrie The Sun.

Soția lui Glynn, în vârstă de 50 de ani, vaccinată cu două doze, vrea să tragă un semnal de alarmă și să convingă cât mai mulți oameni să ia în serios boala și să facă vaccinul.

A refuzat vaccinul anti-Covid pentru că a fost testat pe animale

Pe acelaşi subiect

„Insist la toți cei pe care îi cunosc să facă vaccinul”, a spus ea. „Ultimul lucru pe care mi l-a spus Glynn a fost: Nu m-am simțit niciodată atât de rău, mi-aș fi dorit să fi făcut vaccinul. A fost sfâșietor”, a spus ea.

Un britanic care a refuzat vaccinul anti-Covid pentru că nu este vegan i-a spus soției marele său regret, apoi a murit

Profimedia Images

Femeia spune că Glynn, inginer de meserie, ”era un suflet foarte blând, era vegan și nu dorea vaccinul anti-Covid pentru că a fost testat pe animale”. Bărbatul salvase câini și pisici de la moarte, ba chiar s-a întors dintr-o vacanță în Sri Lanka cu un patruped.

A ezitat să primească vaccinul anti-Covid după ce a citit că companiile farmaceutice, inclusiv Pfizer-BioNTech, Moderna și Johnson & Johnson, l-au testat pe animale.

Bărbatul a murit după două săptămâni la ATI

Glynn a început să aibă simptome de răceală care s-au agravat treptat și a fost testat pozitiv pentru Covid pe 27 octombrie. Starea i s-a deteriorat rapid din cauza vârstei și a faptului că nu era vaccinat, iar soția lui a fost nevoită să cheme o ambulanță pe 2 noiembrie. Nu a găsit nicio ambulanță disponibilă, așa că l-a dus de una singură la spital, mai mult inconștient.

Un britanic care a refuzat vaccinul anti-Covid pentru că nu este vegan i-a spus soției marele său regret, apoi a murit

Profimedia Images

Glynn a fost internat rapid la terapie intensivă, dar până pe data de 10 a fost pus pe ventilator și într-o comă indusă.

„Eram cu el când a murit. Purtam un kit complet de protecție individuală, așa că nu puteam să-l ating, dar au cântat muzica lui preferată de la Sex Pistols și am rămas cu el până la sfârșit”, a spus ea.

Glynn a murit în 20 de minute de la dezactivarea suportului vital. În ciuda faptului că au trecut două săptămâni, femeia spune că încă nu-și poate imagina viața fără el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un britanic care a refuzat vaccinul anti-Covid pentru că nu este vegan i-a spus soției marele său regret, apoi a murit răpus de Covid