Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un canibal care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie a semănat teroare pe străzile din Toulouse. Într-un atac anterior a mâncat inima unui om

Un fost soldat, cunoscut drept canibal, a semănat panică în Franţa, după ce a atacat o femeie pe o stradă din Toulouse. În 2013 a ucis un bărbat în vârstă de 90 de ani, apoi i-a mâncat limba şi inima. 

de Redactia Observator

la 21.01.2022, 18:25

Jérémy Rimbaud, supranumit „canibalul Pirineilor”, găsit vinovat că a ucis, apoi a mâncat inima și limba unui bărbat în 2013 a evadat, miercuri, din spitalul de psihiatrie unde era internat. Anunţul a fost făcut de autorităţi vineri. Bărbatul a fost arestat câteva ore mai târziu, după ce a agresat o bătrână.

Potrivit informațiilor din prea locală, victima în vârstă de 72 de ani își plimba câinele lângă casa ei miercuri seara, cu puțin înainte de ora 22:00, când a fost atacată. Jérémy Rimbaud a bătut-o cu bastonul până când un vecin, alertat de strigăte, a intervenit, potrivit BFMTV.

„Canibalul din Pirinei” s-ar fi refugiat atunci pe scara unei case din apropiere. Înconjurat de mai mulți vecini, atacatorul ar fi avut o serie de replici incoerente, evocând „iadul” pentru a-și justifica fapta. Avertizaţi de localnici, polițiștii l-au arestat în cele din urmă și l-au plasat în custodia poliției. Oamenii legi și-au dat seama repede că este bărbatul care a evadat din spitalul de psihiatrie în cursul aceleaşi zile. Victima, grav rănită, dar conștientă, a fost transportată de urgență la spital. Are răni la craniu și un antebraț rupt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La rândul său, Jérémy Rimbaud a fost dus înapoi la spitalul de psihiatrie, starea lui nefiind compatibilă cu arestul poliției. În 2013, acest fost soldat a ucis un bărbat de 90 de ani înainte de a-i mânca limba și inima. Trei ani mai târziu, a fost diagnosticat ca fiind iresponsabil din punct de vedere penal, suferind de stres post-traumatic și schizofrenie și plasat într-o unitate psihiatrică. Circumstanțele evadării sale din spital miercuri rămân neclare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un canibal care a fugit de la Spitalul de Psihiatrie a semănat teroare pe străzile din Toulouse. Într-un atac anterior a mâncat inima unui om