Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un şofer de camion englez s-a mutat în dubiţă, pentru că îi era prea frig în apartament. "Am devenit o persoană fără adăpost, din proprie iniţiativă"

Darryl Moore, în vârstă de 32 de ani, s-a mutat definitiv din apartamentul în care a locuit timp de cinci ani, din cauza unei probleme cu distribuitorul de energie, care l-a împiedicat să-şi mai poată porni căldura. În ciuda eforturilor sale, britanicul nu a reuşit să rezolve prolema, aşa că locuieşte acum într-o camionetă, potrivit Mirror

de Iris Duţescu

la 25.11.2022, 15:52

Bărbatul a declarat că temperatura era atât de scăzută în apartamentul în care stătea în chirie, încât fiica lui nu îl putea vizita. El a decis să îl anunţe pe proprietarul său că se va muta, cu toate că nu avea unde să locuiască. Ulterior, Darryl s-a mutat în dubiţa sa, unde doarme oricând nu munceşte.

Britanicul a spus că distribuitorul său de energie nu a reuşit să îi repare contorul de plată şi a oprit căldura, fapt ce l-a împiedicat să-şi mai vadă fiica de doar opt luni, care nu poate petrece timp în apartamentul "îngheţat".

Contorul a suferit defecțiuni încă din decembrie 2020, când bărbatul a rămas fără încălzire, apă caldă sau gaz timp de peste două săptămâni. După o plângere la companie, problema a fost rezolvată pentru o perioadă, dar a revenit recent.

El spune că, după ce şi-a plătit factura în august, sistemul de facturare nu s-a sincronizat cu contorul său inteligent, lăsându-l din nou fără căldură. 

Pe acelaşi subiect

"Au început să se acumuleze datorii și apoi (distribuitorul) mi-a tăiat căldura. Ultima dată, am postat pe Facebook și (postarea) a fost distribuită atât de mult încât cineva de la companie m-a contactat și a rezolvat problema. De data aceea am avut noroc, pentru că mi-a fost compensat costul energiei. După aceea, contorul a funcționat până în august", a spus Darryl

Bărbatul spune că în dubă este "mai cald decât în apartament"

"Pe 23 august, mi-am plătit din nou cu întreţinerea, dar banii nu au fost înregistraţi. Nu știam despre asta, așa că am plecat la muncă o săptămână. Când m-am întors, am observat că am din nou o datorie. Datoria era de doar 10 lire sterline, dar m-am enervat că din nou nu funcţionează, așa că am decis să nu plătesc", a declarat el.

Bărbatul a spus că a contactat sistemul de reclamații pentru a întreba unde s-au dus banii lui, iar compania a spus că plata a fost înregistrată, deşi pe contorul inteligent scria altceva.

"După aceea, nu am mai auzit nimic de la ei. Am verificat ulterior și ultima reîncărcare fusese în iulie", a declarat britanicul. Ulterior, el a decis să renunţe la chirie şi să se mute în camioneta sa, unde este "mai cald decât în apartament".

"Am decis că aș putea la fel de bine să locuiesc în duba mea. Singurul dezavantaj este că trebuie să scap de toată mobila, pe care încă o plătesc, și trebuie să o vând mai ieftin. Totuşi, prefer să fac asta, decât să plătesc pentru depozitare sau să stau într-un apartament fără încălzire. Prefer să locuiesc în duba mea - dar e destul de șocant că, practic, am devenit o persoană fără adăpost din propria iniţiativă", a spus Darryl.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un şofer de camion englez s-a mutat în dubiţă, pentru că îi era prea frig în apartament. "Am devenit o persoană fără adăpost, din proprie iniţiativă"