Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Marea Britanie şi-a înjunghiat bunica la cină, cu o furculiţă, pentru că îi reproşa modul în care se comportă la masă

Un tânăr de 19 ani, din Marea Britanie, şi-a înjunghiat bunica, la cină, cu o furculiţă, după ce aceasta i-a reproşat modul în care se comportă la masă.

de Redactia Observator

la 21.09.2021, 14:19

Tânărul din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare, după ce şi-a înjunghiat bunica
Tânărul din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare, după ce şi-a înjunghiat bunica - North News via Daily Star
  • Tânărul din Marea Britanie a fost condamnat la închisoare, după ce şi-a înjunghiat bunica.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Whitley Bay, oraş situat în zona de nord-est a Angliei, iar apropiaţii nu-şi pot explica ieşirea lui Conna Hardy, tânărul implicat în incident.

Totuşi, conform Daily Star, Conna Hardy era cunoscut drept un individ violent şi chiar obişnuia să-şi abuzeze bunica, în mai multe rânduri spunându-i că pentru el este doar o sclavă.

În momentul în care Conna Hardy şi mai multe rude ale sale luau cina la casa bunicii, tânărul a făcut un gest total nepotrivit. Şi-a scos cu mâna o bucată de mâncare din gură şi a pus pe farfuria surorii sale mai mici.

Bunica tânărului a luat bucata de mâncare şi a pus-o pe farfuria lui, Conna a luat iar bucata de mâncare şi a pus-o în mâncarea surorii sale mai mici, iar acesta a fost momentul în care între tânăr şi bunica lui a izbucnit un conflict.

Pe acelaşi subiect

Tânărul din Marea Britanie, condamnat la închisoare după ce şi-a înjunghiat bunica

Tânărul a pus mâna pe o furculiţă şi a sărit să-şi înjunghie bunica, iar după mai multe încercări nereuşite i-a înfipt furculiţa în mână. Audiată, după incident, la Curtea Coroanei din Newcastle, bătrâna le-a spus magistraţilor că a rămas extrem de afectată, fizic şi mental, de incident.

Reţinut după incident, Conna Hardy le-a spus magistraţilor, iniţial, că bunica lui a alunecat şi a căzut cu mâna în furculiţă. Totuşi, el a pledat vinovat la acuzarea de vătămare corporală, astfel că a "scăpat" cu o condamnare de un an şi trei luni de închisoare. De asemenea, pe numele său a fost emis un ordin de restricţie pe termen nelimitat, bătrâna fiind convinsă că, dacă cei doi se întâlnesc, el o atacă şi îi provoacă răni şi mai grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Un tânăr din Marea Britanie şi-a înjunghiat bunica la cină, cu o furculiţă, pentru că îi reproşa modul în care se comportă la masă