Antena Meniu Search
x

Un tată a patru copii care credea că s-a infectat cu Covid a aflat că are de fapt cancer, în Anglia: "S-ar putea să nu mai prindă Crăciunul"

Dramă de nedescris pentru o întreagă familie după ce un bărbat de 32 de ani, tată a patru copii, a aflat că ceea ce credea el că sunt simptome de Covid este de fapt cancer.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.09.2021, 18:17

Matthew Ellis
Un tată a patru copii care credea că s-a infectat cu Covid a aflat că are de fapt cancer, în Anglia - Gofundme

Matthew Ellis, din Netherfields, Teesside, a primit vestea teribilă potrivit căreia s-ar putea să nu mai prindă Crăciunul din acest an, după o vizită la medic pentru a se asigura că nu s-a infectat cu virusul Sars-Cov 2. Avea simptome asemănătoare şi se temea pentru familia lui.

Bărbatul învinsese o altă formă de cancer în 2017

Medicii i-au dat însă un diagnostic mult mai crunt: trei tumori cerebrale. Vestea a venit ca un tsunami peste familie, mai ales că în trecut luptase cu o altă formă de cancer: melanom în umărul stâng. În 2017 aflase cu bucurie că fusese mai puternic decât boala şi îşi învinsese cel mai negru coşmar.

A mers la urgenţe pentru un control amănunţit după ce a început să se simtă rău. Avea dureri şi se străduia să mănânce, motiv pentru care credea că s-a infectat cu Covid. După câteva analize însă medicii i-au spus că are cancer. O formă incurabilă.

Pe acelaşi subiect

„A venit acasă cu un diagnostic sfâşietor, trei tumori cerebrale. I-au spus că e în stadiu terminal şi că, deşi tratamentul nu îl poate salva ar putea contribui la prelungirea speranţei sale de viaţă. Este atât de trist, înainte de a se îmbolnăvi, Matthew făcea mereu mişcare, era mereu activ. Toată lumea îl cunoştea în zonă şi pentru starea lui de bine, avea mereu un simţ ciudat al umorului. El şi familia au fost incredibil de puternici în cea mai rea perioadă a vieţii lor, iar acum o luăm de la capăt. A ajuns aproape la durata de viaţă prezisă de medici, i-au spus că nimeni cu boala lui nu a trăit peste un an şi jumătate şi că va fi norocos dacă va apuca să petreacă Crăciunul acesta în familie. Are 32 de ani, va avea 33 de ani în octombrie, are o soţie şi patru copii. Nu pot spune în cuvinte cât de greu este”, a povestit verişoara lui, Samantha Bytheway.

Samantha speră acum să strângă bani pentru a ajuta familia să-şi creeze amintiri în puţinul timp rămas, relatează The Sun

O tumoare pe creier este o creștere a celulelor anormale care cresc pe organ și se înmulțesc și se răspândesc într-un mod incontrolabil. Potrivit NHS, simptomele unei tumori cerebrale depind de severitatea acesteia și de ce parte a creierului este afectată. Cu toate acestea, există semne comune care pot alerta oamenii pentru a face o vizită la medic. Acestea includ dureri de cap severe care se simt non-stop, convulsii, greață, vărsături și somnolență. Alte semne pot include probleme de vedere sau vorbire, paralizie și chiar modificări ale comportamentului, cum ar fi dificultăți în amintirea lucrurilor. Aceste simptome pot apărea brusc sau se pot dezvolta lent în timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tată a patru copii care credea că s-a infectat cu Covid a aflat că are de fapt cancer, în Anglia: "S-ar putea să nu mai prindă Crăciunul"