Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiul-canibal, tânărul care şi-a ucis şi mâncat mama, condamnat la 15 ani de închisoare, în Spania

O crimă înfiorătoare şoca întreaga lume. La sfârşitul lui ianuarie - începutul lui februarie 2019, un tânăr din Madrid îşi ucidea mama, după o ceartă puternică. După care a început să mânânce împreună cu câinele său bucăţi din femeie ca să îşi ascundă fapta.

de Monica Palade

la 16.06.2021 , 11:20

Tânărul a fost arestat două săptămâni mai târziu după crimă. La doi ani de la cumplita faptă, Alberto Sánchez Gómez şi-a primit pedeapsa. Tânărul a fost condamnat la 15 ani și 5 luni de închisoare. Potrivit deciziei instanței, cel supranumit canibalul din Las Ventas, a fost în deplinătatea „facultăților sale mintale la momentul faptelor” și că, prin urmare, își va ispăși pedeapsa în închisoare.

Fostul ospătar a fost judecat pentru „omucidere, cu circumstanța agravantă a relației de familie”, detaliază instanța, precum și la 5 luni de închisoare pentru „profanarea cadavrului”, deoarece bărbatul și-a măcelărit mama „și a mâncat din cadavru cel puțin cincisprezece zile”. Pe lângă această pedeapsă cu închisoarea, bărbatul va trebui să plătească o despăgubire de 60.000 de euro fratelui său.

O crimă înfiorătoare

Articolul continuă după reclamă

Detalii de-a dreptul tulburătoare au ieșit la iveală în timpul procesului care a început marți, 20 aprilie. Alberto Sanchez Gomez, 28 de ani, riscă până la 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de uciderea mamei sale, Maria Soledad Gomez, 68 de ani, pe care a tranșat-o după o ceartă.

Pe acelaşi subiect

Ospătarul rămas fără job le-a spus polițiștilor, care l-au arestat în apartamentul lor din Madrid, Spania, în luna februarie 2019, că a mâncat „bucată cu bucată” din ea, împreună cu câinele său, timp de două săptămâni.

Polițiștii au găsit părți din rămășițele femeii în recipiente de plastic puse în frigider, iar oasele ascunse în sertarele din casa lor, aflată în apropiere de celebra arenă Las Ventas, din capitala spaniolă.

Presa locală a scris la vremea respectivă că femeia a fost tăiată în peste 1.000 de bucăți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri externe » Fiul-canibal, tânărul care şi-a ucis şi mâncat mama, condamnat la 15 ani de închisoare, în Spania