Antena Meniu Search
x

"Vei găsi altul, mai bun decât mine". Un băiat de 16 ani a trimis un mesaj de adio, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire din Ialoveni, în Moldova

Durere fără margini pentru o mamă din Moldova, după ce fiul ei de numai 16 ani și-a pus capăt zilelor, aruncându-se de pe o clădire părăsită. Tragedia a avut loc vineri seară, în jurul orei 21:00, în Ialoveni, motivul fiind, se pare, o dezamăgire în dragoste.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.11.2022, 13:40

"Vei găsi altul, mai bun decât mine". Un băiat de 16 ani a trimis un mesaj de adio, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire din Ialoveni, în Moldova - Arhiva / imagine ilustrativă

Potrivit reprezentanților poliției din Ialoveni, în seara zilei de vineri, 18 noiembrie, în jurul orei 21:00, o femeie a alertat autoritățile după ce fiul ei minor i-a trimis un mesaj audio în care îi spunea că se află pe o clădire părăsită și că vrea să-și ia viața. 

"Poliția din Ialoveni a fost sesizată de către o femeie precum că fiul său minor i-a trimis un mesaj audio precum că intenționează să se sinucidă, aflânduse pe o clădire din raionul Ialoveni. Polițiștii, împreună cu angajații Situații Excepționale Ialoveni, imediat au mers cu verificări la o clădire părăsită din localitatea Dănceni, unde au și depistat corpul neînsuflețit al unei persoane, care s-a dovedit a fi un tânăr de 16 ani, originar din orașul Durlești", a declarat, pentru Unimedia, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Medicul legist a constat decesul adolescentului, rănile fiind tipice pentru o cădere de la mare înălțime.

Băiatul s-ar fi sinucis din dragoste: "Vei găsi altul, mai bun decât mine..."

Pe acelaşi subiect

Potrivit kp.md, tânărul a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare. "În el, l-a rugat pe cel care își găsește telefonul să-l dea mamei sale, i-a indicat parola telefonului său, a scris cum iubește pe toată lumea și regretă ceea ce a făcut", a spus Marianna Didenko. 

I-ar fi scris iubitei sale: "Vei găsi altul, mai bun decât mine...".

Polițiștii moldoveni au deschis dosar penal în acest caz și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a murit adolescentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Mapamond » "Vei găsi altul, mai bun decât mine". Un băiat de 16 ani a trimis un mesaj de adio, apoi s-a aruncat în gol de pe o clădire din Ialoveni, în Moldova