Antena Meniu Search
x

Foto Violată în Grecia, o fată de 18 ani n-a putut trăi cu durerea. S-a aruncat în braţele morţii, de pe un pod din Irlanda: tatăl şi mama ei, puşi în faţa scenei cumplite

Destin tragic pentru o adolescentă care şi-a luat viaţa, la trei luni după ce trecuse prin trauma violului. Drogată şi abuzată sexual în timp ce se afla în vacanţă în Grecia, Julie Crowe nu a mai putut suporta amintirea dureroasă şi a ales moartea. Pe 4 noiembrie 2019, tânăra de 18 ani din Irlanda a sărit în gol de pe un pod care traversa autostrada M3. Şi, cu toate că au trecut aproape 4 ani de atunci, cazul este în continuare anchetat, iar procesul continuă.

de Redactia Observator

la 08.09.2023, 16:16

Julie Crowe a murit la 18 ani, după o serie de evenimente nefericite. Tânăra irlandeză din Dunshaughlin, County Meath, s-a aruncat în gol, în braţele morţii, de pe podul ce traversa autostrada M3, pe 4 noiembrie 2019. În instanţă au fost prezentate, joi, circumstanţele tragediei. Decesul lui Julie Crowe e anchetat în continuare la Dublin.

Drogată şi vioolată în Grecia

Potrivit Daily Mail, Julie vedea totul în negru şi se gândea deseori să-şi provoace singură rău în urma atacului violent asupra sa din august 2019. Aflată în vacanţă în Grecia, tânăra a fost drogată şi apoi violată. De asemenea, investigaţia din Grecia s-ar fi împotmolit la scurt timp după nenorocire, în ciuda insistenţelor disperate ale lui Julie.

Tatăl tinerei, Gary Crowe, a declarat că a decis să lucreze remote, din camera de hotel, în ziua fatidică de 4 noiembrie 2019, întrucât fiica sa nu dormise toată noaptea. Acesta îşi aminteşte că fata părea "extrem de absentă" când s-a trezit, în jurul orei 12:20, la prânz.

Pe acelaşi subiect

Filmul zilei în care Julie a murit

Julie şi-ar fi cerut scuze pentru o excursie costisitoare făcută recent de familia ei, în SUA. Gary Crowe povesteşte că şi-a îmbrăţişat fiica, sperând să o "scoată din transă". În timp ce Julie făcea duş, tatăl ei a observat un bileţel pe patul ei. Însă apoi nu a mai reuşit să dea de urma ei. Abia atunci a citit biletul din dormitor, unde era menţionat locul Rathbeggan Lakes.

Când a ajuns la locul cu pricina, bărbatul a văzut că traficul era oprit, iar fiica lui zăcea pe caldarâm. Toate încercările de a o resuscita au eşuat. Abia în jurul orei 14:20 a primit telefonul cumplit şi mama fetei, Anna Crowe. Femeia a apucat să vadă cadavrul fiicei sale, înainte să fie preluat de medici.

Suferinţa a fost mult prea mare

În ianuarie 2020, mama lui Julie a vorbit despre trauma suferită de fiica sa în Zakynthos, Grecia, unde cineva a drogat-o şi violat-o fără milă. Fata nu a realizat decât după ce a vorbit cu mai mulţi prieteni ce s-a întâmplat cu ea. Ulterior, psihiatrul Omer Chaudhary a diagnosticat-o cu sindrom de stres post-traumatic şi episoade depresive moderate. 

Tânăra avea mereu coşmaruri şi ajunsese la limita puterilor. Cu toate acestea, nu dăduse înainte vreun semn că ar avea gânduri suicidale. Destinul său a fost însă unul tragic. Familia ei va trebui să înveţe să trăiască într-o lume unde Julie nu mai există. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Violată în Grecia, o fată de 18 ani n-a putut trăi cu durerea. S-a aruncat în braţele morţii, de pe un pod din Irlanda: tatăl şi mama ei, puşi în faţa scenei cumplite