Antena Meniu Search
x

Video Violator prins după 30 de ani. Bărbatul le râde în față polițiștilor care îl anunță că este arestat, în Marea Britanie

Un bărbat care a târât o fată de 18 ani într-un tufiș și a violat-o în timp ce își plimba câinele, în urmă cu mai bine de 30 de ani, le-a râs în față polițiștilor care au venit la el acasă să-l aresteze, în Carlisle, Marea Britanie.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 17:13

Violator prins după 30 de ani. Momentul în care bărbatul le râde în față polițiștilor care îl anunță că este arestat, în Marea Britanie
Violator prins după 30 de ani. Momentul în care bărbatul le râde în față polițiștilor care îl anunță că este arestat, în Marea Britanie - Captura video Gloucestershire Police

Paul Shakespeare, în vârstă de 66 de ani, din Carlisle, Marea Britanie, a amenințat-o pe adolescentă cu un băț ascuțit care avea în capăt un cui, în timp ce își plimba câinele pe o potecă în Cheltenham în aprilie 1990. El a forțat victima, care nu-l cunoștea, să intre în tufișul din apropiere, locul în care a avut loc agresiunea sexuală.

Imaginile filmate de polițiști cu momentul în care aplică mandatul de arestare îl suprind pe bărbatul de 66 de ani, așezat comod în fotoliul său, în timp ce le râde în față ofițerilor care îl informează că este „arestat pentru suspiciunea de viol”. 

O potrivire ADN completă a fost recuperată la acea vreme, dar Shakespeare nu a fost niciodată urmărit.

În ciuda mai multor apeluri pentru reluarea anchetei, ADN-ul violatorului a fost abia acum corelat cu fapta sa din 1990. El a pledat vinovat pentru acuzația de viol și port de armă albă la Gloucester Crown Court. A recunoscut că avea cu el o armă în acel moment - un „băț de lemn adaptat, cu capătul ascuțit și cuiul proeminent”, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Fata violată a așteptat mai bine de 30 de ani ca să-l vadă prins

„În primul rând aș dori să felicit victima, deoarece a dovedit curaj chiar din ziua în care a avut loc această faptă îngrozitoare și până în prezent. A trebuit să aștepte mai bine de 30 de ani ca Shakespeare să-și recunoască faptele. Cazul a fost redeschis și ea a continuat să lucreze cu noi în speranța că într-o zi el va fi prins și adus în fața justiției”, a spus ofițerul care s-a ocupat de anchetă, detectivul Simone Bowley.

Potrivit ofițerului, au existat martori oculari care l-au văzut pe bărbat acționând bizar, dar la momentul respectiv nu l-au putut identifica. 

Paul Shakespeare a fost arestat preventiv și va fi condamnat pe 17 ianuarie la Bristol Crown Court.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Violator prins după 30 de ani. Bărbatul le râde în față polițiștilor care îl anunță că este arestat, în Marea Britanie