Antena Meniu Search
x

Video 100 de milioane de euro ar avea de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, dacă divorţul dintre cei doi se confirmă

E divorţul anului în showbiz-ul românesc. După 15 ani de relaţie, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar fi decis să meargă pe drumuri separate. Antrenorul ar fi luat hotărârea, deşi impresara susţine că nici nu se pune problema. În urmă cu câteva zile, cei doi au sunat la Poliţie, după o ceartă pe care au avut-o, dar niciunul nu a depus plângere.

de Redactia Observator

la 18.06.2021, 21:41

Vezi și
  • Anamaria Prodan neagă, deocamdată, posibilitatea ca ea şi Laurenţiu Reghecampf să divorţeze.

Sunt imagini din urmă cu mai puţin de trei saptamâni. Pe 1 iunie, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au reînnoit jurămintele, după 13 ani de căsnicie. 

Anamaria Prodan: Uită-ne aici, la 15 ani, plini de iubire, de respect, de fericire. Pe mine când mă întreba cineva "tu îl mai iubeşti ca în prima zi?", ziceam "eu îl iubesc în fiecare zi mai mult". 

Una sunt declaraţiile, alta pare a fi realitatea. Voci din showbiz susţin că între cei doi soţi sunt neînţelegeri de ceva vreme, care acum s-au acutizat. Laurenţiu Reghecampf ar fi cel care a pus piciorul în prag şi a luat decizia radicală. 

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat antrenorul pentru Fanatik. Anamaria Prodan susţine însă că relaţia merge ca unsă.  

Pe acelaşi subiect

Anamaria Prodan, la Xtra Night Show: Ţie ţi se pare că eu am bărbat de lăsat? Eu am cel mai şmecher bărbat din Europa. Din lume. Din punctul meu de vedere, totul este perfect.

Impresara crede că soţul ei nu a vorbit serios. 

Laurenţiu Reghecampf ar fi părăsit domiciliul conjugal

Anamaria Prodan, la Xtra Night Show: Toată lumea mă sună. M-au zăpăcit astăzi. Am primit 500 de telefoane în 10 minute. Da, mă, da, divorţez, pa, gata. Hai, mersi mult de tot pentru tot. I-a zis că divorţează unuia dintre cei care au sunat ca să scape de el. Nu ştiu, că tu înţelegi că eu nu vorbesc cu Laurenţiu aşa ceva? 

Sunt puţini cei din lumea mondenă care cred varianta ei. Mai ales că, în noaptea de 10 spre 11 iunie, între cei doi soţi a pornit o ceartă aprinsă care s-a încheiat cu apeluri la 112. Reghe a anunțat că soția sa este extrem de agitată și era îngrijorat că are de gând să-și facă rău. Iar Anamaria Prodan a cerut ajutor pe motiv că ar fi sechestrată de soţ. Motivul disputei ar fi legat de infidelitatea antrenorului. 

Anamaria Prodan: Noi am fost suflete pereche. Eu cred foarte tare în chestia asta. Chiar şi Părintele Nectarie îmi spunea că noi suntem suflete pereche.

Numai că, din informaţiile Observator, Reghe şi-a planificat de ceva timp divorţul. Ar fi trimis tuturor publicațiilor o notificare, prin avocat, în care cere ca numele său și al unicului băiat pe care îl are cu Anamaria Prodan să nu fie folosite, fără acordul lui. Ba, mai mult, s-ar fi mutat deja din vila din Snagov în care locuia cu soția sa. 

Nu e prima dată când în cuplul Prodan-Reghcampf se vorbeşte de despărţire. În 2019, s-a vehiculat că Anamaria Prodan ar fi avut o relaţie cu fostul jucător Dan Alexa, după ce în spaţiul public au apărut imagini în care impresara îl lovea, posibil din gelozie. 

Anamaria Prodan: Mie îmi e super drag Alexa. E sufletul meu el. I-am spus şi lui Reghe, bineînţeles. Dan e unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai noştri. 

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor avea de împărțit o avere imensă, de aproximativ 100 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » 100 de milioane de euro ar avea de împărţit Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, dacă divorţul dintre cei doi se confirmă