Antena Meniu Search
x

1.000 de italieni au încercat să-i convingă pe membrii trupei rock Foo Figters să cânte la ei în peninsulă

Vis îndeplinit pentru 1.000 de fani italieni ai trupei Foo Fighters. Au reuşit să îi convingă pe membrii trupei să vină să concerteze în Peninsulă. O mobilizare extraordinară a făcut posibil totul

Vezi și

Vis îndeplinit pentru 1.000 de fani italieni ai trupei Foo Fighters. Au reuşit să îi convingă pe membrii trupei să vină să concerteze în Peninsulă. O mobilizare extraordinară a făcut posibil totul

Fanii au interpretat la unison una dintre piesele formaţiei americane, au filmat totul şi au postat imaginile pe Internet. Impresionat, solistul de la Foo Fighters le-a transmis, la rândul lui, un mesaj video. 

Chitarişti, baterişti şi vocalişti şi-au pus la bătaie talentul şi pasiunea pentru rock în general şi pentru trupa Foo Fighters, în special. Au cântat piesa "Learn to Fly" pe o uriaşă pajişte de lângă Cesena. Iar coordonatorul proiectului a transmis, la final, un mesaj către membrii formaţiei.

Un an a muncit iniţiatorul proiectului pentru ca ideea lui să devină realitate. A căutat şi a găsit entuziaşti care s-au ocupat de organizare, de filmare şi de montarea imaginilor. Iar cei o mie de fani au venit din toată Italia, pe propria lor cheltuială.

În două zile, videoclipul a strâns aproape 11 milioane de vizualizări. L-au văzut inclusiv membrii trupei Foo Fighters, iar solistul David Grohl a înregistrat, la rândul lui, un mesaj video către fanii din Cesena. Un mesaj în limba italiană.

Respectul faţă de fani este deja proverbial pentru trupa Foo Fighters. Cea mai recentă confirmare a venit în urmă cu două luni, când solistul Dave Grohl a căzut de pe scenă la un concert din Suedia şi şi-a rupt piciorul. În timp ce medicii îl aşezau pe targă, le-a spus spectatorilor că de la spital se va întoarce direct pe scenă. Şi s-a ţinut de cuvânt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » 1.000 de italieni au încercat să-i convingă pe membrii trupei rock Foo Figters să cânte la ei în peninsulă