Antena Meniu Search
x

32 de spectacole cu actori de pe marile scene ale Europei, la Bucureşti. Marcel Iureş a încheiat festivalul de teatru Implus

Festivalul de teatru Impus a adus 11 zile de artă şi bucurie. În ultima zi de festival, Marcel Iureş a electrizat publicul Teatrului Ţăndărică din Capitală.

Vezi și

Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus a adus iubitorilor de teatru 11 zile de artă şi de bucurie. Nu doar pentru cei mici, ci şi pentru cei mari. În ultima zi de festival, Marcel Iureş a electrizat publicul Teatrului Ţăndărică din Capitală.

Cu o interpretare de-ţi taie răsuflarea, Marcel Iureş a încheiat Festivalul Internaţional de Teatru ImPlus. Alături pe scenă i-au fost actorii Teatrului Colibri din Craiova.

"Furtuna", celebra piesă shakespeariană, a stârnit în public emoţie şi zâmbete. Au fost spectatori care au venit special să-l revadă pe maestrul Marcel Iureş.

Ca nişte copii s-au bucurat şi adulţii, care au savurat fiecare clipă a momentului artictic. Iar printre spectatori s-au amestecat şi mari actori care, de această dată, au trăit emoţia din faţa scenei.

MIHAI GRUIA SANDU, actor:

Este mult mai important să ştii să primeşti, pentru că dacă lumea ar ştii să primească, România ar fi de mult mântuită. Cea mai mare generozitate este să ştii să primeşti.

Festivalului Internațional al Teatrului Contemporan de Animație ImPuls a ajuns la cea de-a XIII-a ediție şi a oferit publicului 32 de spectacole.

Toate au adus în atenţia publicului stiluri variate ale teatrului contemporan de animație și ale teatrului vizual din lume.

Astfel, creaţia românească a fost pusă faţă în faţă cu cea internaţională. 11 zile de artă şi spectacol, toate au readus zâmbetul şi bucuria copilăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » 32 de spectacole cu actori de pe marile scene ale Europei, la Bucureşti. Marcel Iureş a încheiat festivalul de teatru Implus