Antena Meniu Search
x

Noua colecţie masculină Dior, prezentată la Paris. Bella Hadid şi Robert Pattinson au fost printre invitaţi

A avut loc prezentarea colecţiei masculine a casei Dior, o prezentare de zile mari, la care nu puteau lipsi celebrităţile.

Vezi și

A avut loc prezentarea colecţiei masculine a casei Dior, o prezentare de zile mari, la care nu puteau lipsi celebrităţile. Bella Hadid şi Robert Pattinson au fost printre invitaţii speciali care au atras toate privirile.

Bella Hadid nu a lăsat prea mult loc imaginaţiei la apariţia sa de la Paris. Costumul semnat, cum altfel, decât Dior, a lăsat vederii un decolteu generos. Supermodelul, în vârstă de 21 de ani, a renunţat la tocurile înalte şi a ales o pereche de adidaşi. În temă cu profilul colecţiei adresate bărbaţilor. 

Directorul artistic al casei Dior a prezentat mai multe variante ale tradiţionalului costum bărbătesc. Apoi, în spectacol, au fost etalate ţinutele sport şi casual. 

Kris Van Assche, Dior Homme artistic director

Colecţia este dominată de acest element, de acest motiv grafic tribal care, în opinia mea, face trimitere la cultura "clubbing" a anilor 90. Nu mă refer, aici, la partea etnică a tribalului, ci la cluburile anilor 90. Îmi amintesc cerceii, coafurile groaznice, tatuajele oribile care erau la modă pe atunci.

La finalul show-ului, Robert Pattison a declarat drept favoritele sale costumele cu două rânduri de nasturi. Rămâne de văzut dacă va alege unul şi pentru ceremonia Oscarurilor. Este unul dintre nominalizaţii la categoria cel mai bun actor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Noua colecţie masculină Dior, prezentată la Paris. Bella Hadid şi Robert Pattinson au fost printre invitaţi