Antena Meniu Search
x

A fost un an al divorţurilor. Cristi Borcea, Andreea Marin sau Elena Băsescu sunt câţiva dintre cei care şi-au terminat poveştile de dragoste în 2016

2016 a fost, pentru multe dintre vedetele din România, un an al lacrimilor şi al drumurilor la notariat sau judecătorie. S-au destrămat cupluri care păreau sudate pentru o viaţă întreagă.

Vezi și

2016 a fost, pentru multe dintre vedetele din România, un an al lacrimilor şi al drumurilor la notariat sau judecătorie. S-au destrămat cupluri care păreau sudate pentru o viaţă întreagă.

Infidelitatea, dar şi nepotrivirile de orice tip au stat la baza multor divorţuri mondene în anul care a trecut.

Un divorţ surprinzător a fost probabil cel al Elenei Băsescu. După o căsnicie de patru ani, aparent perfectă cu Bogdan Ionescu, dar şi doi copii, Elena Băsescu şi-a dorit să redevină o femeie liberă.

Vestea ne-a dat-o chiar ea, pe Facebook, dar Eba a omis să spună şi motivul. S-a scris despre o presupusă amantă a celui supranumit Sida, dar zvonurile nu s-au adeverit până acum.

Focul inimii a dus însă la destrămarea relaţiei dintre Cristi Borcea şi Alina. Cei doi au divorţat la notar, după cinci ani, iar la scurt timp Valentina Pelinel şi-a luat locul de iubită oficială a fostului acţionar de la Dinamo.

L-a făcut şi tătic, în vară, iar acum aşteaptă o permisie ca să-şi poată boteza fiul.

Un anunţ bombă a făcut şi Andreea Marin care a decis să se despartă de Tuncay după nici trei ani de mariaj. S-a vorbit de infidelitate şi aici, dar Tuncay a negat totul.

2016 a venit însă şi cu lacrimi de fericire. Colega noastră Andreea Berecleanu a îmbrăcat rochia de mireasă, iar Antonia şi Bianca Drăguşanu au devenit mame.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » A fost un an al divorţurilor. Cristi Borcea, Andreea Marin sau Elena Băsescu sunt câţiva dintre cei care şi-au terminat poveştile de dragoste în 2016