Antena Meniu Search
x

Video "Acces direct... la muzică", premieră pe scena Teatrului Constantin Tănase. Mirela Vaida: Aştept de 15 ani un astfel de spectacol

Ne place mult ce se întâmplă pe scena teatrelor şi sărbătorim redeschiderea lor cu o nouă propunere de spectacol! Actorii Teatrului Constantin Tănase pregătesc o premieră. Sâmbătă se întâmplă şi se numeşte "Acces direct... la muzică!".

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 15:27

Vezi și

Cele două vedete ale producţiei sunt Mirela Vaida, după cum ne sugerează şi numele piesei, dar şi Adrian Enache. Amândoi aşteaptă emoţionaţi întâlnirea cu publicul, asta ne-au spus şi nouă şi, pe lângă asta, sunt de-a dreptul încântaţi de această piesă specială pentru ei!

Piesa este de fapt un show muzical în toată regula în care veţi asculta capodopere ale muzicii româneşti şi internaţionale. Pe scurt, un soi de concert... la teatru!  Detaliile le lăsăm în seama invitaţilor. Mirela Vaida şi Adrian Enache, pe care îi puteţi urmări în materialul video de mai sus. 

"Atunci când Vasile Muraru, managerului Teatrului de Revistă Constantin Tănase, ne-a propus acest lucru m-am speriat un pic, pentru că este diferit. Le mulţumesc că ne-au dat pe mână acest musical, care este de fapt un spectacol concert live. Noi vom face şi tributuri pentru cei mai mari artişti români, din toate timpurile, dar vom avea şi un show împreună", a declarat Mirela Vaida.

Când are loc premiera spectacolului-concert

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă, 29 mai 2021, ora 19:00, la Sala Savoy, va avea loc premiera spectacolului-concert "ACCES DIRECT… la MUZICĂ!", în regia lui Cezar Ghioca. Cele două vedete ale spectacolului, MIRELA VAIDA şi ADRIAN ENACHE, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", dirijată de Dan Dimitriu.

Scenografia este semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici. "Sunt bucuros că și Teatrul "Constantin Tănase" participă, prin această premieră, la revitalizarea vieții culturale bucureștene. Spectacolul apare la doar două săptămâni de la redeschiderea sălilor de spectacol și suntem pregătiți să le oferim spectatorilor starea de bună dispoziție care ne-a lipsit tuturor atât de mult. Le doresc succes Mirelei Vaida și lui Adrian Enache, doi artiști care meritau un spectacol în care să-și etaleze talentul și popularitatea", spune Vasile Muraru, managerul Teatrului de Revistă.

"Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență", mărturisește Mirela Vaida. "Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită", a adăugat Mirela Vaida.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » "Acces direct... la muzică", premieră pe scena Teatrului Constantin Tănase. Mirela Vaida: Aştept de 15 ani un astfel de spectacol