Antena Meniu Search
x

Oscar 2014: Leonardo DiCaprio a ratat iar marele premiu! Lista câştigătorilor

Noapte magică la Hollywood! Gala premiilor Oscar s-a încheiat. Şi, în mare parte, favoriţii pe care au pariat criticii de film au plecat acasă cu trofeul.

Vezi și

Cea mai râvnită statuetă, cea pentru cel mai bun film i-a revenit peliculei "12 years a Slave". 

Cum era de aşteptat, Blue Jasmine i-a adus lui Cate Blanchett premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Iar Matthew McConaughey e cel mai bun actor în rol principal.

Alfonso Cuaron a fost răsplătit cu premiul pentru cea mai bună regie, pentru "Gravity", film care a primit încă şase trofee.

Gala de decernare nu s-a terminat încă aşa că tensiunea e mare la Hollywood. Premiile pentru roluri secundare au fost primele decernate, la fel cum s-a întâmplat şi la galele din ultimii ani.

Lupita Nyong'o a luat oscarul pentru "12 ani de sclavie" şi Jared Leto pentru "Dallas buyers club".

Cel mai bun film de animaţie a fost ales Frozen, o adaptare după basmul Crăiasa Zăpezii, de Hans Christian Andersen.

Premiul pentru cel mai bun film străin a revenit producţiei italiene "La Grande Bellezza", de Paolo Sorrentino. Unul din favoriţii la marele premiu, filmul Gravity, a cucerit cinci trofee la categorii tehnice, între care, bineînţeles, cel pentru efecte speciale.

Înainte să înceapă decernarea statuetelor aurite, fiecare vedetă, nominalizată sau nu la vreo categorie a încercat să iasă în evidenţă pe covorul roşu. Angelina Jolie şi Brad Pitt au reuşit asta fără prea mare efort. 

Revelaţia din "12 ani de sclavie", Lupita Nyong'o, a dovedit că merită din plin nu doar premiul Oscar ci şi un loc pe lista celor mai bine îmbrăcate vedete de la Hollywood. 

Viitoarele mămici au fost, ca întotdeauna, prezenţe deosebit de atrăgătoare. Olivia Wilde a optat pentru o elegantă rochie neagră, fără mâneci, semnată de Valentino iar Kerry WAshington şi-a învăluit silueta într-o creaţie a lui Jason Wu.

Culorile puternice şi croielile clasice au fost preferatele serii. Până şi Lady Gaga a ales un stil mai clasic în locul obişnuitelor sale toalete excentrice. 

Iar Jennifer Lawrence a reuşit din nou să se remarce printr-o căzătură, la fel ca anul trecut. Dar, de această dată, micul accident nu s-a mai produs în sală ci la sosire, aşa că a scăpat camerelor de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Oscar 2014: Leonardo DiCaprio a ratat iar marele premiu! Lista câştigătorilor