Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu nu divorţează de Consuelo

După ce ziarele l-au divorţat deja de frumoasa Consuelo, Adrian Mutu a vrut să spună şi varianta lui.

Vezi și

 După ce ziarele l-au divorţat deja de frumoasa Consuelo, Adrian Mutu a vrut să spună şi varianta lui. Chiar aseară, Briliantul i-ar fi făcut soţiei sale o declaraţie de dragoste, la telefon.

Pentru Mutu, căsătoria şi naşterea celor trei copiii au fost cele mai frumoase momente din viaţă. Altceva regretă Briliantul. Scandalul cocaina, o pată care i-a marcat definitiv cariera.

Răspunsul lui Consuelo numai Adi Mutu îl ştie. Ce a postat, însă, frumoasa soţie a Briliantului pe Facebook cu doar o zi în urmă a reaprins zvonurile despre o posibilă despărţire.

"Faceţi toate lucrurile cu pasiune şi dragoste, urmaţi-vă instinctele şi învăţaţi să renunţaţi", a scris Consuelo pe o reţea de socializare.

Fanii lui Consuelo au reacţionat, însă, imediat.

Adi Mutu recunoaşte că le duce dorul celor două fetiţe pe care le are împreună cu frumoasa Consuelo. A amânat, însă, vizita lor în România, pentru a-şi proteja soţia.

Aşa că a preferat să-şi ţină familia departe de România, cel puţin în primele luni ale contractului pe care îl are cu Petrolul Ploieşti. Recunoaşte deschis că în viaţă a făcut alegeri greşite. Anul 2004, când a fost depistat pozitiv la un control anti-dopping, după ce a consumat cocaină, i-a marcat cariera.

Câteva lucruri, însă, Adi Mutu le-ar trece oricând pe lista celor mai fericite momente din viaţă. Căsătoria de acum, copiii pe care îi are şi. golurile pe care le-a marcat. Într-o zi vrea să fie antrenor, dar până atunci mai are câteva dorinţe. Una dintre ele: să îmbătrânească frumos lângă o femeie. Dacă va fi Consuelo, doar timpul va decide.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Mutu nu divorţează de Consuelo