Antena Meniu Search
x

A început Afterhills, cel mai aşteptat eveniment de muzică dance şi electronică din Moldova

S-a dat startul Afterhills, cel mai aşteptat festival de muzică dance şi electronică din Moldova. În prima noapte, peste 20 de mii de tineri au petrecut într-o pădure de lângă Iaşi. Cel mai aşteptat moment al serii a fost show-ul DJ-ului Don Diablo. Afterhills este şi cel mai lung festival.  

de Redactia Observator

la 24.08.2019, 10:13

Vezi și

S-a dat startul Afterhills, cel mai aşteptat festival de muzică dance şi electronică din Moldova. În prima noapte, peste 20 de mii de tineri au petrecut într-o pădure de lângă Iaşi. Cel mai aşteptat moment al serii a fost show-ul DJ-ului Don Diablo. Afterhills este şi cel mai lung festival care este organizat în România: durează 10 zile, inclusiv weekendul viitor.  

Liniştea pădurii Dobrovăț a fost înlocuită de ritmurile puternice ale muzicii electronice. Cea de-a treia ediţie a festivalului AfterHills a început în forţă. După lăsarea serii, pe scena de aproape 100 de metri au urcat, rând pe rând, Mark Stam, 5gang, Feli şi Quintino.

După miezul nopții, cel mai așteptat DJ al primei seri - Don Diablo, a ţinut să-și salute publicul în limba română.

Show-ul, completat cu artificii şi fum, i-a încântat pe tinerii în delir. Ca să intre şi mai tare în atmosferă, un tânăr şi-a luat cu el un "accesoriu" inedit, un colac roz, sub formă de flamingo, pe care l-a aruncat în public. 

O tânără din Bacău, prezentă pentru a doua oară la festival, a precizat că "e genial. A fost excepţional".

Puţinii tineri care, în locul ritmurilor ameţitoare, au preferat o plimbare, au avut parte de o surpriză: într-o poieniţă au găsit şi un loc numai de cumpărături, cu rochii sclipitoare, tricouri cu mesaje şi tot felul de accesorii. 

Cei care nu s-au gândit din timp la o ţinută de festival trebuie să ştie că îşi pot găsi aici tot ce au nevoie. De aftfel, nu poate lipsi din outfitul de festival un anumit tip de borsetă.

Afterhills este singurul festival din România care durează zece zile. În toată această perioadă, nu mai puţin de 200 de artişti vor urca pe scenă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » A început Afterhills, cel mai aşteptat eveniment de muzică dance şi electronică din Moldova