Antena Meniu Search
x

UPDATE! Alexandra Stan, batuta crunt de manager

Alexandra Stan, vedeta incontestabila a muzicii mondiale, a fost batuta si aruncata in strada de producatorul ei muzical

Vezi și

Frumusetea si succesul nu sunt arme! Daca ar fi fost, vedeta internationala Alexandra Stan nu plangea acum, de durere, cu ochii invinetiti. “De doua zile, de cand s-a intamplat asta, nu pot sa dorm si am numai cosmaruri si ma doare capul”, a spus vedeta.

Un anunt publicat pe pagina oficiala de Facebook a cantaretei anunta, inca de ieri, nenorocirea. Insa sub o alta forma: "Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident. Se recupereaza. Vom reveni cu mai multe detalii". Semnat managementul Alexandrei Stan.

“Nu am facut niciun accident, am ajuns in halul acesta din cauza lui Marcel Prodan. Si arat asa din cauza lui”, a replicat Alexandra.

De fapt, de la Tina Turner incoace, tinerele artiste manageriate cu pumnul sunt oarecum un cliseu. In cazul Alexandrei, totul a pornit de la o discutie despre bani. “L-am intrebat daca se poate sa primesc si eu banii din ultimele concerte. A inceput sa ma smuceasca, sa ma stranga de gat, sa ma dea afara de la el din casa. Am plecat, m-am calmat, in seara aia a ramas totul asa”, a mai explicat vedeta.

A doua zi, Alexandra si producatorul ei muzical s-au intalnit din nou. Ar fi trebuit sa repete pentru un concert in afara. “A inceput sa ma bata, a inceput sa traga de mine pe acolo, sa ma impinga, am cazut pe jos. M-a smucit, m-a bagat in masina, a vrut sa ma aduca la ai mei acasa. Si cand m-a dus inspre Valu, a inceput sa ma bata de-a binelea. A inceput sa-mi dea palme, pumni peste fata”, a adaugat artista.

Pe marginea unei sosele, intre Constanta si Valu lui Traian, Alexandra si Marcel au fost vazuti de un echipaj al politiei. “Ne-au legitimat, ne-au luat actele, m-au urcat pe mine in masina de politie si m-au dus la spital”, a mentinonat Alexandra.

A doua zi dupa razboi, cei doi s-au reintalnit. Batausul ar fi revenit cu o propunere halucinanta. “Dupa tot ce s-a intamplat, ei au pus-o sa se fardeze, sa se imbrace si sa spuna ca a cazut cu rolele. Cum e posibil?”, se intreaba mama vedetei.

Ca toata lumea, si artistii care au trecut prin studioul de inregistrari al lui Marcel Prodan au ramas masca cand au auzit de bataie.

Cei doi ar fi fost parteneri si in viata amoroasa. Desi niciunul dintre ei nu mai vorbeste despre asta, acum. Grija Alexandrei este sa isi revina. Iar Prodan trebuie sa isi faca griji pentru libertatea lui. Politistii asteapta o plangere din partea cantaretei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » UPDATE! Alexandra Stan, batuta crunt de manager