Antena Meniu Search
x

Anda Adam, nuntă mare la Snagov

Anda Adam a spus astăzi un ”DA” mare şi apăsat în faţa primarului din Snagov. După aproximativ un an de relaţie, s-a căsătorit astăzi cu iubitul ei, Sorin Andrei Nicolescu, un tânăr de 29 de ani, student la Drept

Vezi și

Anda Adam a spus astăzi un ”DA” mare şi apăsat în faţa primarului din Snagov. După aproximativ un an de relaţie, s-a căsătorit astăzi cu iubitul ei, Sorin Andrei Nicolescu, un tânăr de 29 de ani, student la Drept

Iar nunta, cu 400 de invitaţi, va fi una deosebită. Cu petrecere şi meniu deosebit. Invitaţii chiar au fost rugaţi să-şi ia slipul cu ei, pentru o bălăceală la piscina Complexului Vila 23, acolo unde are loc nunta. 

Anda Adam şi iubitul ei cu 5 ani mai tânăr, Sorin Andrei Nicolescu, au devenit soţ şi soţie cu câteva minute înainte de ora 18.00. Ceremonia a avut loc chiar lângă piscina unui complex din Snagov, într-un decor "alb". Albi au fost şi trandafirii din aranjamentele florale, amplasate peste tot, dar şi covorul pe care au călcat mirii.

După căsătoria civilă, cei doi s-au dus la Biserica din Snagov pentru cununia religioasă. De aici, mirii şi invitaţii se vor întoarce la Snagov pentru petrecere. Are peste 400 de invitaţi la nunta care ar trebui să fie perfectă. Chiar Anda s-a ocupat personal de toate detaliile. A antamat locul, a plătit să fie amplasat acolo un cort imens şi a comandat decorul complet alb, ca-n poveşti.

Pentru că nu s-a putut hotărî asupra unei ţinute, Anda va avea două rochii de mireasă, ambele din mătase. Una scurtă pentru petrecerea, şi alta, albă şi lungă, purtată la ambele ceremonii.

Sorin, îmbrăcat şi el într-un sacou alb, este înconjurat de patru cavaleri de onoare. Invitaţii au fost anunţaţi să aibă slipul la ei pentru o bălăceală în piscina pregătită special. Anda are lângă ea şi întreaga familie. Mama Andei, a venit de la New York, iar tatăl şi fratele din Australia.

Impresionant va fi şi meniul. Tortul, care va fi argintiu, cu o înălţime de 85 de cm, pe 5 niveluri, va fi servit spre miezul nopţii. Până atunci, invitaţii se vor delecta cu un meniu sofisticat ce va incluse somon şi caviar, brânzeturi fine şi fructe de mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Anda Adam, nuntă mare la Snagov