Antena Meniu Search
x

Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa şi marele premiu de 40.000 de Euro! 2 cupluri au decis să se căsătorească în direct!

Emoţiile şi-au spus cuvântul ieri în platoul Mireasa! După patru luni de competiţie acerbă şi de trăiri intense, îndrăgitul reality show matrimonial a ajuns la final! Ieri, Andra şi Armando au fost desemnaţi de către public drept câştigătorii acestui sezon şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro.

de Redactia Observator

la 12.07.2020, 15:57

  • Andra şi Armando au luat marele premiu de 40.000 de euro
  • Antena 1 a fost lider detașat de audiență

Cei doi au spus „DA” în direct, iar cununia civilă a fost oficiată chiar de către primarul oraşului Buftea, Gheorghe Pistol. Surpriza a venit din partea unui alt cuplu, care deşi s-a clasat pe locul al treilea a decis să se căsătorească în direct. Ionuţ şi Ale au părăsit şi ei casa Mireasa ca o familie. Finala emisiunii, difuzată ieri în intervalul 13:45 – 16:00, la Antena 1, a fost lider detașat de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban şi la nivel național.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, finala Mireasa s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 1.6 puncte de rating și 13.3% cotă de piață, în timp ce Pro TV ocupa poziţia secundã, cu o medie de 1.4  puncte de rating şi 11.3% cotă de piaţă. Lider absolut de audienţã şi la nivelul publicului din mediul urban, Mireasa a înregistrat o audiență medie de 2.4  puncte de rating și 12% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de România TV cu 1.8 puncte de rating şi 8.9% cotã de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi la nivelul întregii populaţii a țării, Antena 1, cu Mireasa, ocupând prima poziţie în topul audientelor, cu un rating mediu de 3.1 procente şi 14.5% cota de piaţã, în vreme ce poziţia secundã a fost ocupatã de Kanal D cu 2.4 puncte de rating şi 11.3% cotă de piaţã.

Diana Dumitrescu

Andra şi Armando au avut parte de cele mai intense trăiri în casa Mireasa. După multe momente intrigante şi o dragoste pe care chiar ei au catalogat-o „cu năbădăi”, cei doi au primit darul cel mai de preţ pe care îl aşteptau: binecuvântarea părinţilor. Nu doar aceştia au crezut în iubirea lor, ci şi telespectatorii care i-au desemnat drept câştigatorii acestui sezon Mireasa şi ai marelui premiu în valoare de 40.000 de Euro. „Eşti femeia pe care mi-am dorit-o toată viaţa!”, i-a mărturisit Armando Andrei, în vreme ce ea a completat: „Eşti bărbatul alături de care vreau să trăiesc!”. Tot Armando a mai dezvăluit: „Am venit copil, m-am maturizat şi plec de aici însurat!”, iar Andra a completat: „experienţă Mireasa a fost surprinzătoare. Când m-am înscris nu mă aşteptam să se încheie cu o căsătorie, dar sunt foarte fericită!”

Tot telespectatorii au decis încă doi câştigători ai competiţiei: Narcisa a fost desemnată cea mai populară concurentă, în vreme ce Nuţu şi-a adjudecat şi el titlul de cel mai popular concurent.

Încă de la începutul săptămânii, caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial. Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa [email protected] sau la numărul de telefon 0758244659.

Sursa: Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 11 iulie 2020

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Andra şi Armando au câştigat competiţia Mireasa şi marele premiu de 40.000 de Euro! 2 cupluri au decis să se căsătorească în direct!