Antena Meniu Search
x

Andreea Marin a suferit de depresie postnatală

Acum este o femeie fericită şi împlinită, însă nu mereu a fost aşa. Andreea Marin a recunoscut că a suferit de o boală perfidă şi a avut nevoie de ajutorul psihologului

Vezi și

Acum este o femeie fericită şi împlinită, însă nu mereu a fost aşa. Andreea Marin a recunoscut că a suferit de o boală perfidă şi a avut nevoie de ajutorul psihologului

Cu un zâmbet şi o vorbă bună. Aşa a ascuns Andreea Marin de fiecare dată problemele care o măcinau de ochii celor care o îndrăgesc. Vedeta recunoaşte acum că viaţa ei n-a fost întotdeauna roz. Culmea, a trecut prin momente dificile imediat după naşterea fetiţei sale, Violeta.

"Depresia este o boală perfidă, nici nu îţi dai seama că treci, nu recunoşti că treci printr-o boală, ci ţi se pare doar că eşti puţin mai trist decât înainte, până când lucrurile devin atât de grave, încât şi alte simptome se adaugă. Nu mai poţi dormi cum se cuvine, nu mai poţi gândi clar, senzaţia de rău profund, de furtună interioară şi aşa mai departe, de teamă continuă."

Andreea nu s-a lăsat învinsă de boală. A mers la psiholog şi aşa a reuşit să redevină o femeie puternică.

"Acum sunt un om pe picioarele sale şi vindecat sută la sută, nu mai am aceste simptome, absolut deloc şi e istorie această poveste şi vreau să rămână istorie, tocmai de aceea am grijă de mine şi de viaţa mea acum, altfel decât o făceam înainte."

Andreea Marin este fericită acum alături de soţul ei turc, Tuncay şi de fetiţa ei şi a lui Ştefan Bănică Junior, Violeta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Marin a suferit de depresie postnatală