Antena Meniu Search
x

Andreea Marin a confirmat ca nu s-a despartit de medicul turc

Andreea Marin stie sa transforme un inceput de idila intr-o telenovela de succes. Dupa ce a certat presa mondena ca se baga prea mult in viata ei si ca i-a stricat relatia cu medicul turc, Zana a plecat in vacanta, in Croatia.

Vezi și

N-a plecat singura, ci cu medicul despre care scrisese pe internet ca nu-i mai e iubit.

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin si tanarul medic turc e departe de a se fi sfarsit. Dupa o escapada de doua zile cu iubitul, in Croatia, Zana s-a intors in tara fericita.

Aflat pentru prima data in atentia presei, Tuncay a vrut sa testeze vigilenta acesteia, asa ca a postat pe site-ul de socializare un mesaj prin care spunea ca relatia lui cu Andreea a luat sfarsit: "Eu si Andreea suntem foarte buni prieteni, insa am luat impreuna decizia de a nu lua relatia aceasta mult prea in serios. Am renuntat la relatie".

La scurt timp, Andreea a intrat si ea in jocul turcului si a continuat. Tot pe Facebook: "Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre".

Mai apoi, nu inainte ca tanarul medic sa revina asupra mesajului si sa-si scuze engleza, ca si cand ar fi dat de inteles din greseala ca s-au despartit, cei doi au inceput sa posteze, pe acelasi site, fotografii din excursia lor, in Croatia.

“Da, suntem impreuna, dar pe scurt asa, nu stiu despre ce vorbesti ca noi nu am avut televizor pe varf de munte, acolo. Am fost o trupa frumoasa de prieteni si ne-am dorit sa ne rupem de lumea orasului, sa spun asa”, a declarat Andreea marin, la Acces Direct.

Cu aceeasi rabdare, vedeta a explicat ce hotarare a luat impreuna cu noul iubit: “Am hotarat amandoi sa nu mai vorbim despre asta. Da, suntem prieteni si sa o luam incet, pas cu pas, pentru ca ritmul pe care ti-l impune, fara sa vrei, aceasta presiune mediatica, creeaza un disconfort asupra oamenilor normali de langa noi, care nu e usor de dus. Discretia este ceea ce imi doresc, dar pe de alta parte, nu vreau sa fiu nici absurd”.

Relatia Andreei Marin cu medicul turc a starnit deja foarte multe controverse. Exista voci care spun ca ar fi inceput inaintea divortului. Andreea Marin si Stefan Banica au divortat in decembrie, anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Marin a confirmat ca nu s-a despartit de medicul turc