Antena Meniu Search
x

Angelina Jolie, magnifică în rolul vrăjitoarei rele din filmul "Maleficient"

Magnifică în rolul vrăjitoarei malefice din filmul Maleficient, Angelina Jolie a furat toate privirile la o conferinţă de presă din Paris.

Vezi și

 Magnifică în rolul vrăjitoarei malefice din filmul Maleficient, Angelina Jolie a furat toate privirile la o conferinţă de presă din Paris.

Mână în mână cu mult mai tânăra sa colegă de platou, actriţa de 38 de ani a zâmbit, a glumit şi şi-a fermecat auditoriul. Filmul "Maleficient" va începe să ruleze pe marile ecrane la sfârşitul lunii mai.

Pe cât de convingătoare a fost în film, în rolul vrăjitoarei cea rea, pe atât de cuceritoare a fost Angelina în faţa jurnaliştilor francezi. Îmbrăcată într-un costum negru, ce îi venea ca turnat actriţa de 38 de ani a zâmbit în continuu, i-a tachinat pe colegii de platou şi a povestit din culise.

Şi colega de platou a Angelinei, Elle Fanning s-a purtat ca un star, deşi la cei 16 ani ai săi nu este încă o obişnuită a covorului roşu. În film, sora mai mică a Dakotei Fanning joacă rolul prinţesei Aurora, la vârsta adolescenţei. Acelaşi rol este interpretat în film şi de fiica cea mică a Angelinei, Vivienne.

Filmul va ajunge pe marile ecrane pe 30 mai dar are deja şi critici vehemenţi. Mai exact, acesta ar fi cam dur pentru publicul căruia i se adresează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Angelina Jolie, magnifică în rolul vrăjitoarei rele din filmul "Maleficient"