Antena Meniu Search
x

DIVORŢUL ANULUI Angelina Jolie şi Brad Pitt, din nou în război!

Un nou capitol se deschide în saga celui mai mediatizat divorţ de la Hollywood. După ce au anunţat că au ajuns la un acord privind custodia copiilor, Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt, din nou, în război.

Vezi și

Un nou capitol se deschide în saga celui mai mediatizat divorţ de la Hollywood. După ce au anunţat că au ajuns la un acord privind custodia copiilor, Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt, din nou, în război.

Actorul a solicitat instanţei americane să nu facă publice documentele prezentate în cadrul procesului său de divorţ, inclusiv cele aferente custodiei celor şase copii pe care îi are cu Angelina Jolie, însă cererea lui a fost respinsă de un judecător din Los Angeles.

Judecătorul Richard Burdge Jr. a refuzat sigilarea întregului dosar, dar a spus că va lua în considerare solicitările ce vizează anumite documente din acest proces, ţinând cont de faptul că toţi cei şase copii ai soţilor Jolie-Pitt sunt minori.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne - încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului. Potrivit unor documente depuse în instanţă, un judecător a acordat actriţei Angelina Jolie, luni, custodie unică. 

Potrivit aceloraşi documente, dezvăluite în emisiunea ”Entertainment Tonight”, actorul Brad Pitt va continua să beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-şi vedea copiii, conform unei înţelegeri încheiate de cei doi actori pe 2 octombrie, însă vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea în vedere în toate situaţiile interesul minorilor” şi care va decide dacă cei şase minori doresc sau nu doresc să îşi revadă tatăl.

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI. 

Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt dorea să obţină custodie comună.

Cei doi actori americani aveau o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » DIVORŢUL ANULUI Angelina Jolie şi Brad Pitt, din nou în război!