Antena Meniu Search
x

Gala Oscarurilor la aniversarea de 12 ani Neatza cu Răzvan și Dani

În această dimineață, Neatza cu Răzvan și Dani au aniversat 12 ani de existență a show-ului difuzat la Antena 1. Matinalii nu s-au dezis și au adus și de data aceasta voia bună și spectacolul în casele românilor, alegând să petreacă fastuos din toate punctele de vedere.

de Redactia Observator

la 07.02.2020, 15:42

În această dimineață, Neatza cu Răzvan și Dani au aniversat 12 ani de existență a show-ului difuzat la Antena 1. Matinalii nu s-au dezis și au adus și de data aceasta voia bună și spectacolul în casele românilor, alegând să petreacă fastuos din toate punctele de vedere.

Tematica Galei de Oscaruri a adus în platou invitați speciali, trofee, decoruri, muzică, dansuri și distracție, încă de la prima oră a dimineții.

De-a lungul timpului, echipa Neatza a sărbătorit în cele mai diferite moduri existența emisiunii și chiar acum un an, la aniversarea de 11 ani, matinalii le-au oferit cea mai frumoasă surpriză telespectatorilor- transmisii live timp de 4 ore, de luni până vineri, de la 8:00 dimineața. Răzvan Simion și Dani Oțil au realizat până în acest moment peste 2.700 de ediții în cei 12 ani de matinal, din care 210 ediții cu durata 8:00-12:00.

Povestea acestei emisiuni începe cu o negociere, într-un loc de joacã pentru copii. Se întâmpla undeva în centrul oraşului, într-o gãlãgie şi un vacarm ce au continuat 12 ani de zile. Am rezistat mai multe ore de live decât orice altã emisiune de divertisment din România şi pentru asta vã mulţumim!”, a spus Dani Oțil.

Nu e un lucru nou că nicio provocare nu este prea mică pentru gașca veselă de la Antena 1, tocmai de aceea, Răzvan, Dani și întreaga echipă Neatza au reușit ca anul acesta să aducă Gala Oscarurilor în casele românilor.

Distracția a fost una garantată, în platou s-au rememorat cele mai frumoase momente din toți acești ani, iar de pe lista de Oscaruri nu au putut să lipsească invitații speciali, ce au primit și trofee. Ștefan Bănică Jr., Pepe, Lidia Buble și Edward Sanda, Connect-R, Noaptea Târziu, Nicole Cherry, Helmuth Duckadam au fost doar o parte dintre cei care s-au bucurat alături de echipa Neatza la ceas aniversar. Vedetele i-au luat la roast pe matinali într-un moment demn de Oscaruri, însă toate replicile acide i-au distrat pe cei vizați. Florin Ristei și FreeStay au asigurat o aniversare pe note muzicale, iar cel mai savuros moment, roast-ul lor către matinali, a fost o piesă specială ale cărui versuri tăioase au stârnit foarte multe zâmbete:”Pãrinţii divertismentului, oamenii fãrã de care televiziunea astãzi ar fi fost mai sãracã. De 12 ani, lângã noi. N-au avut bani de altã trupã, aşa cã am venit noi astãzi”, a spus Florin Ristei amuzat. Și marele actor Florin Piersic a ținut să fie alături de matinali și le-a trasmis un mesaj special, la ceas aniversar, chiar din fața Palatului Regal de la Londra. Ca de obicei, Vlăduț i-a încântat pe toți cei care le-au trecut pragul cu un meniu special, iar tortul său delicios a avut și un decor pe măsură – demn de o gală de Oscaruri.

Pentru echipa Neatza cu Răzvan și Dani, anii petrecuți în această gașcă sunt trecuți la capitolul senzaționali și iată că de 12 ani ei își încep diminețile împreună. Însă, după cum mărtuisesc chiar Răzvan și Dani, producția nu este una ușoară, iar toate transmisiile din neașteptate locuri, cu cele mai spectaculoase decoruri, vin la pachet cu foarte multă muncă, muncă presărată și cu multe bucurii, prieteni și voie bună.

Am vrut sã marcãm 12 ani împreunã, 12 ani în care ne-am bucurat, uneori am plâns, de foarte multe ori am râs, am cunoscut oameni interesanţi, ani în care ne-am transformat din colegi, maşinişti, operatori, redactori, regizori, producatori în mamã, tatã, unchi, mãtuşi, vãrul de la Buzãu. Suntem o mare familie şi vã mulţumim cã timp de 12 ani ne-aţi suportat în casele voastre!”, a spus Răzvan Simion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Gala Oscarurilor la aniversarea de 12 ani Neatza cu Răzvan și Dani